Adım adım miui 10 geliyor...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
An itibari ile yeni güncelleme geldi hemen her gün kontrol ediyorum miui 10 geldi mi diye ama hep gıdım gıdım ilerliyor şu an mi 8e 9.6.7.0 geldi... Sabırsızlıkla 10nu bekliyoruz... Mi8 için 10 güncellemesi alan biri olursa lütfen hemen paylaşsın...

osmantekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi 8
Konular
1
9.6.7 den sonra Çin stabil rom a MIUI 10 gelmişti fakat yanlış hatırlamıyorsam bir yerde guncellemenin geri çekildiğini okumuştum sabredecegiz artik

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Redmi 2s e global kararlı gelmiş. Acaba Mi6 için nezaman gelir?

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
MIUI 10'un son çıkan 3-4 beta güncellemesinde sadece "minor bug" diye tabir edilen küçük fakat günlük kullanımda sıkıntı yaratmayan bugları temizliyorlar. Yeni bir özellik, değişiklik göremiyorum. Çin sürümü ile evrensel sürüm arasında bile çok farklar var. Oreo için parmak izi apisi sorunlarının çözüldüğünü artık Oreo'nun Mi 5s için geliştirilebileceğini açıklayalı 2 aydan fazla oldu. Kamera için 2.0 güncellemesi hala gelmedi. Bu saydıklarımın şimdiye kadar yapılmaması yapıldıktan sonra birde bunun test aşamasının olduğu hataların düzeltilmesi için vakite ihtiyaç olduğu gerçeğini doğurur. Mi 5s için bence stabil sürüme kadar daha çok mesafe katedilmesi gerekir. Olduda bitti maşallah diyerek önümüze sürmezler umarım. Diğer telefonların durumunu elimde sadece Mi 5s bulunduğu için bilmiyorum. Belki onlar içinde durum böyledir veya tam tersidir bilemiyorum. Telefonun yazılımsal olarak kalitesini anlamak için önce aynı donanımlara sahip aynı markanın ürünlerini sonrada diğer markaların aynı özelliklere sahip cihazlarını inceleyin. Mi 5s için en yakın örnek Mi Note 2 ve Mi Mix'tir. Aynı işlemciyi kullanır. Google Pixel ve Pixel XL hem işlemci hemde kamera sensörü olarak birebir aynıdır. OnePlus 3T ile aynı işlemciyi kullanır. Custom Rom kullanmayı hiç sevmiyorum. MIUI tabanlı bile olsa resmi romun güvenilirliğini vermiyor. Tüm yorumlarım sadece Mi 5s için geçerlidir.

Oyla:

Alibilal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Bilal ba
Cihazım
Mi6
Konular
6
Mi 6 kullanan arkadaşlar güncelleme sizde gözüküyorsa bilgilendirir misiniz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9.6.7 den sonra Çin stabil rom a MIUI 10 gelmişti fakat yanlış hatırlamıyorsam bir yerde guncellemenin geri çekildiğini okumuştum sabredecegiz artik
Güncellemenin geri çekildiği başka bir marka telefon var mı acaba merak ediyorum. Xiaomi artık en iyi markalar ile yarışır hale gelmesine rağmen güncelleme işini hiç oturtamadi Mi5 mi6 ve şu an mi 8 kullanıyorum her güncelleme de bir şey yapıyorlar ise illa ki bir de sorun yaşatıyorlar çok tuhaf bir durum.

Oyla:

osmantekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi 8
Konular
1
Güncellemenin geri çekildiği başka bir marka telefon var mı acaba merak ediyorum. Xiaomi artık en iyi markalar ile yarışır hale gelmesine rağmen güncelleme işini hiç oturtamadi Mi5 mi6 ve şu an mi 8 kullanıyorum her güncelleme de bir şey yapıyorlar ise illa ki bir de sorun yaşatıyorlar çok tuhaf bir durum.
Ben ilk kez mi 8 le Xiaomi kullanmaya başladım yazılım desteğinin bu kadar kötü olduğunu bilseydim kesinlikle alternatifleri düşünürdüm

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ben ilk kez mi 8 le Xiaomi kullanmaya başladım yazılım desteğinin bu kadar kötü olduğunu bilseydim kesinlikle alternatifleri düşünürdüm
Bu kadar ümitsiz olmayın !
En azından çalışmaya çalışıyorlar : ))

Oyla:
Üst Alt