Yardım Adb telefonu tanımıyor

Eren0818

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım?
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.12.0
Telefon Modeli
Mi a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar kolay gelsin telefonumu adb tanımıyor fastboot ekranında ve normal açıkken de denenmeme rağmen tanımıyor adb devices adb shell yazdım ama olmadı adb nin sürğmlerini değiştirdim usb hata ayıklamam açık ve oem kilidi iznim açık yardımcı olabilir misiniz bu arada amacımı merak ederseniz fluid ng yi etkinleştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar kolay gelsin telefonumu adb tanımıyor fastboot ekranında ve normal açıkken de denenmeme rağmen tanımıyor adb devices adb shell yazdım ama olmadı adb nin sürğmlerini değiştirdim usb hata ayıklamam açık ve oem kilidi iznim açık yardımcı olabilir misiniz bu arada amacımı merak ederseniz fluid ng yi etkinleştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu arada adb nin driverlarını kurdum

Bu arada adb nin driverlarını kurdum
List of devices attached yazıyor kodu girince

Son düzenleme:

Eren0818

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım?
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı hatayı alıyorum efendim zaten önceki sürümleri de burdan denemiştim tekrar denedim şimdi ama olmadı aynı hatayı verdi hatta burda driver yükleyicisine baktım yanında yeşil tik vardı

aynı hatayı alıyorum efendim zaten önceki sürümleri de burdan denemiştim tekrar denedim şimdi ama olmadı aynı hatayı verdi hatta burda driver yükleyicisine baktım yanında yeşil tik vardı
adb installer programını da denedim powershell ekranında komutu girince tepki vermiyor

Oyla:
Üst Alt