- Adım
- Adım?
- Cihazım
- Mi a2 lite
- Konular
- 14
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.12.0
- Telefon Modeli
- Mi a2 lite
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar kolay gelsin telefonumu adb tanımıyor fastboot ekranında ve normal açıkken de denenmeme rağmen tanımıyor adb devices adb shell yazdım ama olmadı adb nin sürğmlerini değiştirdim usb hata ayıklamam açık ve oem kilidi iznim açık yardımcı olabilir misiniz bu arada amacımı merak ederseniz fluid ng yi etkinleştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada adb nin driverlarını kurdumMerhabalar kolay gelsin telefonumu adb tanımıyor fastboot ekranında ve normal açıkken de denenmeme rağmen tanımıyor adb devices adb shell yazdım ama olmadı adb nin sürğmlerini değiştirdim usb hata ayıklamam açık ve oem kilidi iznim açık yardımcı olabilir misiniz bu arada amacımı merak ederseniz fluid ng yi etkinleştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler
List of devices attached yazıyor kodu girinceMerhabalar kolay gelsin telefonumu adb tanımıyor fastboot ekranında ve normal açıkken de denenmeme rağmen tanımıyor adb devices adb shell yazdım ama olmadı adb nin sürğmlerini değiştirdim usb hata ayıklamam açık ve oem kilidi iznim açık yardımcı olabilir misiniz bu arada amacımı merak ederseniz fluid ng yi etkinleştirmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Bu arada adb nin driverlarını kurdum
Son düzenleme: