Yardım ADB shell no devices

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Sa cihazıma adb shell komutuyla imai repair deneyeceğim ama daha yolun başında takıldım kaldım adb shell koutu yazdığımda error: no devices / emilators found hatası alıyorum tüm driverleri yükledim usb hata ayıklama açık pc den telefonu görüp dosya aktarabiliyorum ama mi pc suite ile denedim oradada gömüyor cihazı birde aygıt yöneticisinden soru işareti olarak görüyor otomatik yada manuel sürücü güncelleştirilmiyor ve 10 15 sanıye sonra sanki usb sökülmüş gibi ses geliyor pc den kayboluyo yardımcı olursanız sevinirim

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Sa cihazıma adb shell komutuyla imai repair deneyeceğim ama daha yolun başında takıldım kaldım adb shell koutu yazdığımda error: no devices / emilators found hatası alıyorum tüm driverleri yükledim usb hata ayıklama açık pc den telefonu görüp dosya aktarabiliyorum ama mi pc suite ile denedim oradada gömüyor cihazı birde aygıt yöneticisinden soru işareti olarak görüyor otomatik yada manuel sürücü güncelleştirilmiyor ve 10 15 sanıye sonra sanki usb sökülmüş gibi ses geliyor pc den kayboluyo yardımcı olursanız sevinirim
Aygıt Yöneticisi'nde soru işareti olarak görüyorsa o soru işareti yazan sürücüyü komple kaldırın yeniden deneyin. O da olmazsa farklı bir USB port deneyin.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aygıt Yöneticisi'nde soru işareti olarak görüyorsa o soru işareti yazan sürücüyü komple kaldırın yeniden deneyin. O da olmazsa farklı bir USB port deneyin.
tum usb port larını denedım farklı kablolarla denedım ayrıca dedıgınız gıbı komple kaldırıp denedım yıne aynı :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tum usb port larını denedım farklı kablolarla denedım ayrıca dedıgınız gıbı komple kaldırıp denedım yıne aynı :S

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
pcye bağladıgımda dosya aktarımı olarak seçersem sorun yok ama veri aktarımı yok yani sadece şarj olanı seçersem bu çıkıyor ve ellemedıgım halde 10 sanıye ıcınde felan sankı usb den sökmusum gibi kayboluyor pc dende usb sökme sesi geliyor

Son düzenleme:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Bilen kimse yokmu unuttuğum yada yapmadığım birşeymi var acaba :S

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Windows 10da surucu imzalamayi devre disi birakip driveri tekrar kurup denediniz mi

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Windows 10da surucu imzalamayi devre disi birakip driveri tekrar kurup denediniz mi
windows 8.1 pro kurulu pcde denemedim hemen deneyip geliyorum.

kapattım denedım yine aynı usb ayıklama açıkken taktıgım anda resımdekı sarı tabela cıkıyor 10 sanıye sonra tekrar usb sokmusum gıbı kayboluyor ses cıkıyor

Son düzenleme:

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
surucuyu kaldirip bunu yukleyin

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
windows 8.1 pro kurulu pcde denemedim hemen deneyip geliyorum.

kapattım denedım yine aynı usb ayıklama açıkken taktıgım anda resımdekı sarı tabela cıkıyor 10 sanıye sonra tekrar usb sokmusum gıbı kayboluyor ses cıkıyor
Aygıt yöneticisinde aygıt üzerinde sağ tık yapıp aygıtı güncelle diyip bu klasörü gösterip güncelleyin.

thundere

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Note3Pro
Konular
0
Soruna çözüm bulundu mu?

Üst Alt