- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Redmi note 4
- Konular
- 15
başlıktaki gibi adb ve fastboot ve bütün driverler kurulu unlock ederken unlock yazısı gelmiyor ama pc bağlanıyor ?
1-Geliştirici seçenekleri/Usb hata ayıklama , oem kilit açma aktif mi?başlıktaki gibi adb ve fastboot ve bütün driverler kurulu unlock ederken unlock yazısı gelmiyor ama pc bağlanıyor ?
1-Geliştirici seçenekleri/Usb hata ayıklama , oem kilit açma aktif mi?
2-Geliştirici seçenekleri/Mi hesap durumu/cihazı ekle dedinizmi?
3-Telefon fastboot menüsündemi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş bir klasöre shift+sağ tık yapın komut penceresini burada açın deyin cmd ekranına telefon fastboot da iken fastboot devices yazıp fotoğraf atarmısınız?oemkilidi usbhata ayıklaması açık
mikilidi açık
fastoot menüsünde
bugün mi flash yükleyince unlock edebildim sonunda hocam hakkınızı helal edinsorunum çözüldü ama şu var twrp yükledim twrp den dosya atmak için pc bağlıyorum pc görmüyor nedendir ?Boş bir klasöre shift+sağ tık yapın komut penceresini burada açın deyin cmd ekranına telefon fastboot da iken fastboot devices yazıp fotoğraf atarmısınız?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helal olsun hocam twrp den ne yapmak istiyorsunuz? Anladığım kadarı ile globalden başka bir roma geçeceksiniz format data deyip ardından reboot/recovery deyin twrp baştan başlayacak pc hafızayı görecektirbugün mi flash yükleyince unlock edebildim sonunda hocam hakkınızı helal edinsorunum çözüldü ama şu var twrp yükledim twrp den dosya atmak için pc bağlıyorum pc görmüyor nedendir ?