Soru adb ile sistem uygulamasını sildim

wecdex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Wecdex
Cihazım
Redmi 8
Konular
1
Uygulama kilidi şifremi unuttum ve com.miui.securitycenter'ı adb ile sildim. Ve şimdi telefon açılmıyor. Telefonu sıfırlamadan nasıl açabilirim? verilerim önemli

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu durumda verilerinizi kaybetmeden çözmek oldukça zor olabilir. Ancak, birkaç şeyi deneyebilirsiniz:

1. Aynı uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyin: adb'nin 'install' komutunu kullanarak cihazınıza 'com.miui.securitycenter' uygulamasını adb ile yeniden yüklemeyi deneyin. Ancak bu, uygulama üreticisi tarafından yüklemeyi kısıtladıysa veya uygulamanın belirli bir sürümüne ihtiyaç duyuyorsa çalışmayabilir.

2. Verilerinizi yedekleyin: Yedekleme araçlarını kullanarak telefonunuzdaki verileri yedeklemeyi deneyin. Hem fiziksel bağlantı araçları (örn. USB), android telefonunuzu yönetmek ve yedeklemek için yazılımlar (örneğin Dr.Fone - Telefon Yöneticisi (Android)) ve Google Drive, Dropbox gibi bulut yedekleme hizmetlerini deneyebilirsiniz. Ancak cihazınız tamamen erişilemez durumda olabilir ve bu yedekleme yöntemleri çalışmayabilir.

3. Cihazınıza yedek rom atmayı deneyin: Aynı modelin bir başka kullanıcısından yedeğinizi alabilir ve TWRP kullanarak yükleyebilirsiniz. Ancak bu seçenek, hala bootloader kilidinizin açık olduğunu ve telefona TWRP'nin yüklü olduğunu varsayar.

4. Profesyonel yardım: Belirtildiği gibi, bu durum oldukça karmaşıktır ve profesyonel yardım almak daha iyi bir seçenek olabilir. Profesyonel bir onarım merkezindeki teknisyenler, veri kaybını önlemek için daha karmaşık stratejiler kullanabilir. Ancak bu yöntemin maliyetleri olabilir ve başarılı olunmayabilir.

Son bir çare olarak, telefonu sıfırlamanız gerekebilir. Ancak bu, tüm verileri siler ve tüm uygulamaları varsayılan ayarlara sıfırlar. Bu adıma geçmeden önce tüm diğer seçenekleri değerlendirmeniz önerilir. Verilerinizi düzenli olarak yedeklemenin önemini bu durumun altını çizmektedir. Önemli verilerinizi yedeklemenin bir uygulaması ve alışkanlığı olduğundan emin olun. Bu, benzer bir durumla karşılaşırsanız gelecekte veri kaybını önlemeye yardımcı olacaktır.

Üst Alt