- Adım
- Tosun
- Cihazım
- Mİ 10T Pro
- Meslek
- Sys Support - IT
- Konular
- 94
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.1
- Telefon Modeli
- mi 10t pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
merhaba
scrcpy yazılımını önceden kablo ile kullanıyordum. uzun süre kablo da kalması cihazda aşırı ısınmaya yol açıyor. vede yetersiz akım alamaması da ayrı bir konu. ki amaç ne olursa olsun uzun süre kabloda durması herşekilde batarya sorunu.
wifi bağlantı için sonunda hatayı buldum ve artık wifi ile bağlanıyorum.
hata şu idi. daha önceden kablo ile bağlı kalınca.. 5555 portu ile cihaza bağlantı yapmış iseniz o portu kill etmeniz gerekiyor
onun içinde
adb kill-server && adb tcpip 5555 && adb connect 192.168.1.5:5555
gibi bir kod ile önce bağlantıkı kesip sonra da yeniden oluşturmanız gerekiyor. 5 benim wifiden (dsl) sabitlediğim ip.
tlf un ekranı doğal olarak sürekli açık olarak ayarlandı. mesajları okumak veya iletişim kurmak için ekran aktarımı yaparak hem yazma kolaylığı hemde kontrol kolaylığı sağlıyor
abd ile sürekli aktif bir bağlantının kalması cihazda ne tür sorunlar oluşturur ?
bunu hem hardware hemde güvenlik olarak değerlendirme - yorum yapabilecek varmı ?
scrcpy yazılımını önceden kablo ile kullanıyordum. uzun süre kablo da kalması cihazda aşırı ısınmaya yol açıyor. vede yetersiz akım alamaması da ayrı bir konu. ki amaç ne olursa olsun uzun süre kabloda durması herşekilde batarya sorunu.
wifi bağlantı için sonunda hatayı buldum ve artık wifi ile bağlanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitesinde uzun süre bağlantıda kalması vs konusunda bir yazı göremedim. topiclerin hepsinide okumadım o ayrı konu.hata şu idi. daha önceden kablo ile bağlı kalınca.. 5555 portu ile cihaza bağlantı yapmış iseniz o portu kill etmeniz gerekiyor
onun içinde
adb kill-server && adb tcpip 5555 && adb connect 192.168.1.5:5555
gibi bir kod ile önce bağlantıkı kesip sonra da yeniden oluşturmanız gerekiyor. 5 benim wifiden (dsl) sabitlediğim ip.
tlf un ekranı doğal olarak sürekli açık olarak ayarlandı. mesajları okumak veya iletişim kurmak için ekran aktarımı yaparak hem yazma kolaylığı hemde kontrol kolaylığı sağlıyor
abd ile sürekli aktif bir bağlantının kalması cihazda ne tür sorunlar oluşturur ?
bunu hem hardware hemde güvenlik olarak değerlendirme - yorum yapabilecek varmı ?