Yardım adb app controller ile güncelleyiciyi sildim

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hatırlamıyorum, india stock rom miui 12.5 tan aşağı sürüm (Android 10)
Telefon Modeli
redmi note 9 merlin imei repairli(bootloader kilitli,usb hata ayıklama açık)
Bootloader Kilidi
Kapalı
adb app controller ile güncelleyiciyi sildim. Telefon recovery modede. reboot to system dediğimde miui yazısında epeyce durup tekrar recovery modeye dönüyor. miui yazısında dururken adb appcontrol uygulama isimlerine kadar görüyor. usb hata ayıklama açık.güncelleyici uygulamasını miui logosundayken adb appcontrol ile geri yükleyemem mi?telefona uygun olan 'güncelleyici' uygulamasını nasıl bulurum? veriler silinmeden telefonu açma ihtimalim var mı? (redmi note 9 merlin imei repairli(bootloader kilitli,usb hata ayıklama açık)

Ekli dosyalar

• Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 8

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
adb app controller ile güncelleyiciyi sildim. Telefon recovery modede. reboot to system dediğimde miui yazısında epeyce durup tekrar recovery modeye dönüyor. miui yazısında dururken adb appcontrol uygulama isimlerine kadar görüyor. usb hata ayıklama açık.güncelleyici uygulamasını miui logosundayken adb appcontrol ile geri yükleyemem mi?telefona uygun olan 'güncelleyici' uygulamasını nasıl bulurum? veriler silinmeden telefonu açma ihtimalim var mı? (redmi note 9 merlin imei repairli(bootloader kilitli,usb hata ayıklama açık)
Apkmirrordan apk bulabilirsiniz ama sistemi açmadan yükleyebileceğinizden emin değilim. Daha doğrusu yükleyemezsiniz. Cihaz kaç gb model?

Oyla:

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apkmirrordan apk bulabilirsiniz ama sistemi açmadan yükleyebileceğinizden emin değilim. Daha doğrusu yükleyemezsiniz. Cihaz kaç gb model?
cihaz modeli redmi note 9 (merlin) 128 gb. Şu kısım bu soruyu sorduruyor: miui yazısı dönerken adb appcontroller bütün uygulamaları bilgisayarda gösteriyor. başka bir cihazdan güncelleyici apk sı çekip yükledim. program yükleme başarılı desede telefon açılmadı. apk mirror da nasıl bulurum?adı, android sürümü belli miui sürümünü bilmiyorum. resimde bişeyler yazıyor.

Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
cihaz modeli redmi note 9 (merlin) 128 gb. Şu kısım bu soruyu sorduruyor: miui yazısı dönerken adb appcontroller bütün uygulamaları bilgisayarda gösteriyor. başka bir cihazdan güncelleyici apk sı çekip yükledim. program yükleme başarılı desede telefon açılmadı. apk mirror da nasıl bulurum?adı, android sürümü belli miui sürümünü bilmiyorum. resimde bişeyler yazıyor.

Bu apkyı denermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu apkyı denermisiniz?
Kurduktan sonra hala çalışmaz ise minimal adb and fastboot kurun sonra
adb shell pm enable com.miui.updater

Bu komutu girin cihaz adb portunu verince.

Oyla:

üufarkı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim, olmadı.yükleme başarılı diyor ama tüm uygulamaların olduğu listeye düşmüyor. adb a.c. ün içinde adb powershell var komutla kurabilirmiyim onuda kontrol edeceğim. recovery mode 3.0 da hafıza ya ulaşıp verileri alamıyorum değil mi?, bu adb appcontrol herşeyi görüyor. ben ulaşamıyorum.

Bu apkyı denermisiniz?

Kurduktan sonra hala çalışmaz ise minimal adb and fastboot kurun sonra
adb shell pm enable com.miui.updater

Bu komutu girin cihaz adb portunu verince.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
teşekkür ederim, olmadı.yükleme başarılı diyor ama tüm uygulamaların olduğu listeye düşmüyor. adb a.c. ün içinde adb powershell var komutla kurabilirmiyim onuda kontrol edeceğim. recovery mode 3.0 da hafıza ya ulaşıp verileri alamıyorum değil mi?, bu adb appcontrol herşeyi görüyor. ben ulaşamıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
paket adını yanlış vermişim adb shell pm enable com.android.updater bide bunu deneyin

Oyla:
Üst Alt