Yardım Adaway youtube reklamları engellemiyor mu?

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 9.11.14
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba YouTube vanced kullanıyordum az önce kaldırdım çok fazla şarj tüketiyor adaway yükledim magiskden sistemsiz hostta yaptım ama YouTube reklamları bir türlü engelleyemedim yardımcı olabilir misiniz?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Malesef youtube vanced dışında sağlıklı bi çözüm yok. reklam engelleyiciler yaygınlaştıkça siteler firmalar farklı yollar aramaya başladılar reklamları iyice arttırdılar youtube premium falan çıkardılar bu işin sonu nereye gidicek bakalım.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Çok eskiden adaway youtube reklamlarını engelliyordu. İlk zamanları tabi.. Onun dışında ki tek çözüm sanırım youtube premium satın almak. Ben öğrenci indirimi ile 10tl ye kullanıyorum premium. Spotify hesabımı da iptal ettim, hem youtube premium hem de youtube music aylık 10tl ye geliyor. Bence makul.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Malesef youtube vanced dışında sağlıklı bi çözüm yok. reklam engelleyiciler yaygınlaştıkça siteler firmalar farklı yollar aramaya başladılar reklamları iyice arttırdılar youtube premium falan çıkardılar bu işin sonu nereye gidicek bakalım.
Ben iOS kullanıcıları ne yapıyor bu reklamlara karsi cidden anlamıyorum. Vanced olmadan yanda premium olmadan YouTube tam bir eziyet çünkü.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben iOS kullanıcıları ne yapıyor bu reklamlara karsi cidden anlamıyorum. Vanced olmadan yanda premium olmadan YouTube tam bir eziyet çünkü.
Onlar stabil ve güvenli ayfonu ile mutlular apple köleleri tim cook amcaları evden dışarı çıkmalarına izin vermiyor giggle~~ güvenliymiş tabi yersen ios facebook uygulaması arkaplanda gizlice kamerayı açıyor kimsenin ruhu duymuyor. bütün konum servislerini ayarlarını kapatsan bile cihaz konuma erişiyor. ios kısaca ben ne istersem o olacak diyor daha çok şey varda boşverr.

Oyla:
Üst Alt