Açılmayan telefon için teknik anlamda bilgi ve yardım istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucahit2021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
mi10
Konular
3
Geçenlerde bu konu hakkında bir konu açmıştım. Daha detaylı anlatarak yardımlarınızı bekliyorum.

Geçenlerde telefonumu gece yatarken şarja koydum. Arka planda çalışan bir oyun vardı. Sabah kalktığımda telefon ekranında penguen logosu vardı. Şarjdan çıkardım ve güç düğmesine basılı tuttum. Telefon kapandı tekrar açılırken mi logosunda takılı kaldı.

Wipe data factory reset denediğimde ise format data yazıyordu. 2 saat beklememe rağmen aynı durumda kaldı. Önce cepportu aradım ve durumu anlattım. Cepport anakart veya mms gitmiş olabileceğini bu durumda yasal olarak anakart değişmeyeceğini söylediler ama getirmem durumunda ise bakacaklarını belirttiler.

Telefonumun garanti süresi bitmiştir. bu arada daha önce ki konuma cevap veren arkadaşlardan biriyle özel konuştuğumda aldığım bilgilerle birazda olsa umutlandım. Bulunduğum bölgede ismi duyulmuş genelde iyi sonuç veren bir telefon tamircisine telefonu bıraktım.

Az önce aradığımda ise telefonun içi açılmadan yazılımla müdahale etmeye çalıştıklarını, ama yazılım yüklerken bitmeye yakın veya bittiğinde reset attığını söylediler.

Konuştuğum arkadaş ise bu bilginin doğru olmadığı ve ya durumu anlamadıklarını hissettiğini söyledi. Bana da bu söylem mantıklı geldi.

Şimdi telefonu almaya gideceğim. Eğer telefonun içine edilmediyse bu telefonun kurtulma şansı varmıdır?

Veya tamiri mümkünmüdür? Kime veya hangi arkadaşa müracaat etmeliyim?

Konu hakkında değerli bilgi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim....

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt