Yardım Açılmama sorunu

ferhatunal66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Redmi5 plus var bende telde orijinal rom yüklü idi bl kilidi açık ne olduysa kendi kendine kapanmış tel cebimde ne yaptım sa acilmadi şarja takıyorum ışık yanıp yanıp sönüyor twrp ye geçiyor ama orjinal twrp format atıyorum tel tam acilacakken kapanıyor bazen açılırken ekran karincalanmis gibi oluyor ama dediğim gibi darbe falan almadı cebimde kapanmış yaparım diyen varsa telide gönderebilirim

Turqut74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
5
Telefonu ses kısma tusu + power tuşlarına aynı anda basarak aç bakalım fastboot moda giriyorsa mi flash tool programı ile rom atabilirsin yada uzaktan yardim ile yardımcı olmaya çalışırım kardeşim fastboot moda giriyormu onu kontrol et.

Oyla:

ferhatunal66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu ses kısma tusu + power tuşlarına aynı anda basarak aç bakalım fastboot moda giriyorsa mi flash tool programı ile rom atabilirsin yada uzaktan yardim ile yardımcı olmaya çalışırım kardeşim fastboot moda giriyormu onu kontrol et.
Fastboot moduna giriyor ama işlem yapamadan yani girdikten 4 5 saniye sonra resetleme yapıyor veyahutta kapanıyor

Oyla:

Turqut74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
5
Fastboot moduna giriyor ama işlem yapamadan yani girdikten 4 5 saniye sonra resetleme yapıyor veyahutta kapanıyor
Fastboot moduna girdiğinde telefon USB ile bilgisayara bağlı değil ise ve gerekli USB driverler yüklü değilse PC de fastboot modundan çıkış yapması normaldir . Dediğim gibi mi flash tool ile yazılım yukleyebilirsin.

Oyla:
Üst Alt