- Adım
- 7
- Cihazım
- Mi 5S PLUS
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global orj. rom
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba her özelliği çalışan fakat yakınlık, light , pusula gibi sensörlerinde anakart kaynaklı sorun olan ve bu yüzden atıl duran 6/64 Mi 6 cihazıma bir telefoncu da kasa ve bozulan ekrandan dolayı hurdaya çıkmış 6/64 bir anakart buldum ve montajını yaptırdım telefon açıldı fakat ilk açılışta 9 haneli rakamdan oluşan şifre bulunuyor.
Telefoncu arkadaş kapat+ses acma tusu yani recovery kısmından wipe data yapıp sıfırlamak istedi ama ben açılışta google şifre ya da mi cloud şifre isteyebileceğini düşündüğüm için sıfırlatmadım ve bir şekilde anakartın eski sahibine ulaşmayı deneyelim dedim.
Sorum şu ki benim zaten anakarttaki eski veriler ile işim yok biz kişiye ulaşamazsak zira bu ihtimal zor görünüyor sıfırlama işleminden sonra hatırladığım gibi google / mi cloud vs şifre isteyecek mi?
- Fastboot üzerinden EDL mod geçmiyor ama normal olarak Stock / eski Factory rom atsak olur mu?
Konu hakkında tecrübeli kişilerden işin içinden çıkılmaz bir duruma getirmeden önce bilgi almak istedim. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
- BL kilidi kapalı
- Geliştirici kapalı
-Usb hata ayıklama kapalı
-Twrp yüklü değil
(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: false
Telefoncu arkadaş kapat+ses acma tusu yani recovery kısmından wipe data yapıp sıfırlamak istedi ama ben açılışta google şifre ya da mi cloud şifre isteyebileceğini düşündüğüm için sıfırlatmadım ve bir şekilde anakartın eski sahibine ulaşmayı deneyelim dedim.
Sorum şu ki benim zaten anakarttaki eski veriler ile işim yok biz kişiye ulaşamazsak zira bu ihtimal zor görünüyor sıfırlama işleminden sonra hatırladığım gibi google / mi cloud vs şifre isteyecek mi?
- Fastboot üzerinden EDL mod geçmiyor ama normal olarak Stock / eski Factory rom atsak olur mu?
Konu hakkında tecrübeli kişilerden işin içinden çıkılmaz bir duruma getirmeden önce bilgi almak istedim. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
- BL kilidi kapalı
- Geliştirici kapalı
-Usb hata ayıklama kapalı
-Twrp yüklü değil
(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: false