Yardım Açılırken Mi logosunda takılma

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıu14
Telefon Modeli
Mi10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese merhaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim telefonun mi 10t pro cihaz yeniden başlatılırken mi logosunda kaldı botlardır kilidim açık Fastboot moduna giriyor recovery moduna giriyor ancak önceden ses acma tusuna basarken twrp uygulaması vardı şimdi o gelmiyor direk yeniden başlatma sıfırlama ve tüvdnli mod menüsü geliyor cihaz bir türlü yeniden açılmıyor cihaz yurt dışı ve tek ımeı kullanabiliyorum sorum şu

1- bu kadarına erişim hakkım varken güvenli mod dahil cihazı nasıl açabilirim verilerimi nasıl kurtarabilirim önceliğim bu
2- wipe data yaparsam muhtemel fotmatlananacak cihaz ımeı uçarmı
3- twrp uygulamasına ne olmuşolabilir silinme sebebi nedir

xxxBabaPiro31xxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Öncelikle herkese merhaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim telefonun mi 10t pro cihaz yeniden başlatılırken mi logosunda kaldı botlardır kilidim açık Fastboot moduna giriyor recovery moduna giriyor ancak önceden ses acma tusuna basarken twrp uygulaması vardı şimdi o gelmiyor direk yeniden başlatma sıfırlama ve tüvdnli mod menüsü geliyor cihaz bir türlü yeniden açılmıyor cihaz yurt dışı ve tek ımeı kullanabiliyorum sorum şu

1- bu kadarına erişim hakkım varken güvenli mod dahil cihazı nasıl açabilirim verilerimi nasıl kurtarabilirim önceliğim bu
2- wipe data yaparsam muhtemel fotmatlananacak cihaz ımeı uçarmı
3- twrp uygulamasına ne olmuşolabilir silinme sebebi nedir
Muhtemelen cihaz fabrika ayarlarına döndü ve bootloopta kaldı, wipe data imei uçurur. Fastbootta yeni twrp atıp format atın.

Oyla:

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi