Yardım Telefonla konuştuktan sonra aniden yeşil ışık

barann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.3.4
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonla görüşme yaparken kulağımıza koyduğumuzda ekran kararıyor ya kulağımdan çektiğimde aniden yeşil bir ışık oluşuyor bu olayın aynısı telefonu kapatırken de oluyor anlatması biraz güç yardım etmek isteyen telefon numarası vereyim ulaşsın bana lütfen video eklemeye çalıştım olmadı

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Başlığı küçük harflerle ve konuyla ilgili olacak şekilde değiştirir misiniz ,yoksa çöp kutusunda taşıyacağım ve yardım alamayacaksınız:(

Oyla:

barann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videoyu başka bir platforma yükleyip buraya link olarak atarsanız ne olduğunu görüp yardımcı olmaya çalışırız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videonun ilk başına ve sonuna dikkat ederseniz belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon numarası ile sorun çözüyor olsaydık forumlara değil watçap gruplarına üye olurduk... Burası forum, sorunu yazın, bilgisi olan yardımcı olacaktır.
Haklısınız ama sorun telefona zarar verecek derecede ilk açılışta da oluyor ve bugün haftasonu mesai saati dışında olduğumuz için kimseye ulaşamadım

Oyla:

barann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Anladım parlaklıkla alakalı değil benim denedim bende aynı şey kilitli iken telefonu açtığım da da oluyor acaba ne yapmalıyım bir öneriniz yok mudur
Fastboot ile tekrardan rom kurmayı deneyebilirsiniz sorun devam ediyorsa sorununuz donanımsal olabilir

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Anladım parlaklıkla alakalı değil benim denedim bende aynı şey kilitli iken telefonu açtığım da da oluyor acaba ne yapmalıyım bir öneriniz yok mudur

Sekko hocam detaylıca yardımcı olmuş sizlere. Onun üzerine ufak bir bilgi eklemek isterim. Bu gibi bir durum başıma gelmişti. İki nedeni olabiliyor. İlki kernel sebepli otomatik parlak ışık sorunu. Yeni stok rom kurarsanız düzelmesi lazım. İkincisi ve başıma gelen kısım ise yakınlık sensörü arızası idi. Sensör anlık olarak kararsız davrandığı için yeşil ışık parlaması oluyordu. Tabi benim cihazım Asus zenfone 2 idi, sizde farklı bir durum olabilir.

Oyla:
Üst Alt