Yardım Acil Yardım Arkadaşlar Lütfen

mehmtcskn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
Mİ 6
Konular
4
arkadaşlar mi 6 alacağım.ama ghost screen sorunu oluyormus lg panellerde.hepsi burada - gitti gidiyor gibi sıtelerden 64 gb 6 gb ram modelini alacağım fakat hangi panel olduğunu almadan önce nasıl öğrenebiliriz.şuan lg g2 kullanıyorum artık lg ye ait hiçbir ürünü kullanmak istemiyorum.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Genelde lg panel nadir cikiyo ama hepsiburadadan ogrenebilinirmi bilmiorm telefonun acilmis olmasi lazm ogrenmek icin bence cepporttu da düşünün alisveris icin
[doublepost=1522348496,1522348453][/doublepost]Bu arada basligin büyük harflerle acilmasi forum kurallarina uygun değil

Oyla:

mehmtcskn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
Mİ 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde lg panel nadir cikiyo ama hepsiburadadan ogrenebilinirmi bilmiorm telefonun acilmis olmasi lazm ogrenmek icin bence cepporttu da düşünün alisveris icin
[doublepost=1522348496,1522348453][/doublepost]Bu arada basligin büyük harflerle acilmasi forum kurallarina uygun değil
Forumda yeniyim mazur görün.şansınıza kalmış diyorsunuz yani panel durumunu.cepportu araştırdım sanırım şuan ellerinde sadece 4 gb ramli model var.ilanlarında diğer modelleri yok.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Ben hepsiburadadan aldim japan display cikti. Lg li olan daha canli ve parlak duruyor ama dikkatli kullanirsaniz ghost olusmayadabilir

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun,ayrıca bende cepport u tavsiye ederim

Oyla:

mehmtcskn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
Mİ 6
Konular
4
Ben hepsiburadadan aldim japan display cikti. Lg li olan daha canli ve parlak duruyor ama dikkatli kullanirsaniz ghost olusmayadabilir
bu ghost olayı olan birşeymi yoksa kullanımdan ötürü oluşan birşeymi.lg g2 deneyimim 4 yıl oldu 3.yıldan sonra ghost screen ortaya çıktı.yani böyle birşeyse endişelenmek gereksiz sanırım
[doublepost=1522350492,1522350299][/doublepost]
Hocam iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun,ayrıca bende cepport u tavsiye ederim
cepportun artıları nedir hocam

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
bu ghost olayı olan birşeymi yoksa kullanımdan ötürü oluşan birşeymi.lg g2 deneyimim 4 yıl oldu 3.yıldan sonra ghost screen ortaya çıktı.yani böyle birşeyse endişelenmek gereksiz sanırım
[doublepost=1522350492,1522350299][/doublepost]
cepportun artıları nedir hocam
Hocam yanlış anlama ama bu tür soruları sevmiyorum.bu sitede cepportta çalışan arkadaşlar var.sorun halinde burdan sana yardım edecek pekçok kişi var.muhattap bulman çok kolay yani,kaldı ki miui xiaomi konusunda en tecrübeli site burası ve cepport

Oyla:

mehmtcskn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
Mİ 6
Konular
4
Hocam yanlış anlama ama bu tür soruları sevmiyorum.bu sitede cepportta çalışan arkadaşlar var.sorun halinde burdan sana yardım edecek pekçok kişi var.muhattap bulman çok kolay yani,kaldı ki miui xiaomi konusunda en tecrübeli site burası ve cepport
teşekkür ederim hocam

Oyla:

Dijinorm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
2
Panelin ne olduğunu sıfır cihaz alacaksan öğrenemezsin ama bence takma çünkü bence panelin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor mağazalara git sürekli açık kalan cihazlara bak neredeyse hepsinin panel ghost

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt