Yardım |ACİL| sorun ne acaba

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
mrb arkadaşlar mi4 telefonuma yazılım yüklüyordum (twrp) işlem bitti kapandı telefon hiç açılmadı led yanmıyor recovery download moda girmiyor hiçbir şekilde tepki yok mi flash görmüyor sadece pcye takınca bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor sorun ne olabilir

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
mrb arkadaşlar mi4 telefonuma yazılım yüklüyordum (twrp) işlem bitti kapandı telefon hiç açılmadı led yanmıyor recovery download moda girmiyor hiçbir şekilde tepki yok mi flash görmüyor sadece pcye takınca bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor sorun ne olabilir
Aynı sorun benim de başıma gelmişti deepflash kablo yapıp pc ye bağladım edl modda rom yükledim sorununuzu çözemediyseniz özelden ulaşabilirsiniz

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun benim de başıma gelmişti deepflash kablo yapıp pc ye bağladım edl modda rom yükledim sorununuzu çözemediyseniz özelden ulaşabilirsiniz
eyvallah kardeşim ben hallettim içini açıp düz kontak yaptım :)

Oyla:

halil.halil2000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 11
Konular
0
Redmi note4(sd) aynı yöntemi ben de denedim fakat başarılı olamadım.PC ye bağladığımda tepki veriyor telefonda led yanıp sönüyor,fakat bir türlü romu flashlayamadım.Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Oyla:
Üst Alt