- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi mi 5S
- Konular
- 24
Merhaba,
muhtemelen siz bu yaziyi pazartesi okuyacaksiniz bu nedenle iyi haftalar
karmasiklastirmadan sorumu sormak istiyorum. cevaplarinizi bekliyorum.
sizler sayesinde xiaomi kullanmaya basladim ve ilk kez android kullaniyorum. rootlu bile olmayan anroid bende ozgurluk hissi uyandiriyor.
kendi cihazimi biziklamak istemiyorum, bu yuzden ugrasabilecegim bir cihaz onerir misiniz? oneplus in bu 8 gb ramli olan cihazi olabilir, ya da mi6 olabilir bunun tercihini ve onerisini size birakiyorum. cihazi belki cop hale de getirebilirim bu riski aliyorum.
ayni zamanda suan elimde kullanilmayan bir sony xa ultra var. xa ile devam edip sonra onerdiginiz cihazlardan birini alabilirim.
biziklamak derken neyden bahsediyorum.
kurula bilecek tum isletim sistemlerini kurmak istiyorum, linux tabanli olabilir, android tabanli olabilir. acik kaynak kodlu sistemler olabilir. konuya cok hakim olmadigim icin siz konuya hakim olanlar bana "ne diyor ya bu" diyor olabilirsiniz
ama sadece root ve fazlasina adim atmak istiyorum. benim tabirimle biziklamak
)
umarim bos bir soru olmamistir, umarim sizlerin vaktini calmamisimdir.
kendinize cok iyi bakin
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muhtemelen siz bu yaziyi pazartesi okuyacaksiniz bu nedenle iyi haftalar
karmasiklastirmadan sorumu sormak istiyorum. cevaplarinizi bekliyorum.
sizler sayesinde xiaomi kullanmaya basladim ve ilk kez android kullaniyorum. rootlu bile olmayan anroid bende ozgurluk hissi uyandiriyor.
kendi cihazimi biziklamak istemiyorum, bu yuzden ugrasabilecegim bir cihaz onerir misiniz? oneplus in bu 8 gb ramli olan cihazi olabilir, ya da mi6 olabilir bunun tercihini ve onerisini size birakiyorum. cihazi belki cop hale de getirebilirim bu riski aliyorum.
ayni zamanda suan elimde kullanilmayan bir sony xa ultra var. xa ile devam edip sonra onerdiginiz cihazlardan birini alabilirim.
biziklamak derken neyden bahsediyorum.
kurula bilecek tum isletim sistemlerini kurmak istiyorum, linux tabanli olabilir, android tabanli olabilir. acik kaynak kodlu sistemler olabilir. konuya cok hakim olmadigim icin siz konuya hakim olanlar bana "ne diyor ya bu" diyor olabilirsiniz
umarim bos bir soru olmamistir, umarim sizlerin vaktini calmamisimdir.
kendinize cok iyi bakin
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi