Yardım Acemi

Es-Es Alp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba ben de bazı başlıklar gibi acemiyim ama benimki baya zır cahil durumu. Ben telefonu 2 sene olucak ama hiç bir şey bilmiyorum ve bu güncelleme için neyi nasıl yapmam gerekir bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Rom nedir onu bilmediğim için az önce de yazıp kaybettiğim mesaj da burası rom bilgisi için yeterli dediler o yüzden ben de ekran görüntüsü atıyorum umarım bu güncelleme de başımız ağrımasın.. Tekrar teşekkür ederim kolay gelsin..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-10-05-23-27-00-308_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-05-23-27-00-308_com.android.settings.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2021-10-05-23-26-55-526_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-05-23-26-55-526_com.android.settings.jpg
    199,5 KB · Görüntüleme: 19

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Yapmak istedğiniz işlem nedir ona göre yardımcı olalım

Oyla:

Es-Es Alp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben de bazı başlıklar gibi acemiyim ama benimki baya zır cahil durumu. Ben telefonu 2 sene olucak ama hiç bir şey bilmiyorum ve bu güncelleme için neyi nasıl yapmam gerekir bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Rom nedir onu bilmediğim için az önce de yazıp kaybettiğim mesaj da burası rom bilgisi için yeterli dediler o yüzden ben de ekran görüntüsü atıyorum umarım bu güncelleme de başımız ağrımasın.. Tekrar teşekkür ederim kolay gelsin..
Tekrar merhaba ben bu telefonumu Xiaomi note 8 cihazı sorun yaşamadan anlatılanların çoğu çok iyi sonuç alınıyor denilince MIUİ 12.5 güncellemesi ni uygulamak istiyorum ama dediğim gibi hiç bir şey bilmiyorum ve anlamıyorum o yüzden eğer uygun güncelleme varsa bunu adım adım yaparak sıkıntısız güncellemesi ni tamamlamak istiyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim kolay gelsin.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Ve büyük ihtimalle düz note 8 kullanıyorsunuz sonradan çıkan yeni modeli değil
Ayarlar>Ek ayarlar>Geliştirici seçnekleri>Mi kilit açma durumu buranın ss atar msınız yani ekran görüntüsü

Oyla:

Es-Es Alp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 8
Konular
2
Ve büyük ihtimalle düz note 8 kullanıyorsunuz sonradan çıkan yeni modeli değil
Ayarlar>Ek ayarlar>Geliştirici seçnekleri>Mi kilit açma durumu buranın ss atar msınız yani ekran görüntüsü
Merhaba ben sizin dediğiniz ayarlara bakıyorum ama dediğiniz gibi öyle geliştirici seçeneği yok ayarların içinde ek ayarlar ve sonra ki seçenekler yok sadece sertifikasyon diye bi yer buldum ama geliştirici seçeneği yok. İlginiz için teşekkür ederim.

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
İki yıldır ilk kez güncelleme gelmiş olamaz. Daha once nasıl güncellendi iseniz gene aynı güncelleyin. Yok güncelleme gelmedi rom yükleyeyim diyorsanız, telefoncuya götürün diyecem çok paranızı alırlar. Foruma bakın yapın diyecem "rom ne bilmiyorum" demişsiniz kesin telefon brick olacak, daha çok masraf olacak. Çevrenizde bilen tecrübeli bir arkadaşınız varsa o halletsin. Yoksa bu macrea iyi bitmeyecek gibi geliyor bana.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Merhaba ben sizin dediğiniz ayarlara bakıyorum ama dediğiniz gibi öyle geliştirici seçeneği yok ayarların içinde ek ayarlar ve sonra ki seçenekler yok sadece sertifikasyon diye bi yer buldum ama geliştirici seçeneği yok. İlginiz için teşekkür ederim.
İlk önce telefon hakkında bölümünü girin sonra miui sürümü olan yazıya 5-6 kere tıklayın siz artık bir geliştiricisiniz diyince dediğim yere gidin ayarlardan

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
emo1616 hocamın dediğini uygulayın geliştirici seçeneği geldikten sonra bakın

Oyla:

Es-Es Alp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Note 8
Konular
2
Herkese merhaba sizler bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz biliyorum ama bu iş benim boyumu geçer ( bir mesajda bi arkadaş da aynı görüşte) o yüzden ben pes ediyorum olmazsa servis ile konuşup ona göre hareket ederim. Tekrar ellerinize sağlık teşekkür ederim benim konu bu kadar. Çok sağolun..

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük