Yardım acemi mi max 3 kullanıcısına yardım

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
sevgili arkadaşlar,
52 yaşında biri olarak teknolojiye de, xiaomi cihazlara da uzağım.
büyük ekran olması,
çift sim kart olması sebebi ile mi max 3 dikkatimi çekti ve bir vesile ile elime geçti. bir haftadır keyifle kullanıyorum ama bilgisizlikten kaynaklı soru ve sorunlarım var. bu sebep ile yardım rica ediyorum.

1- cihaz kilidi açık geldi.
2- MİUİ 9.6 Global / Kararlı 9.6.4.0 (OEDMIFD)
sürüm yüklü.

şimdi;
bu durumda benim ne yapmam veya yapmamam lazım.
öneri ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam cihaz kilidinin açık olması bir sorun teşkil etmez, yine isteğe bağlı kapatabilirsiniz ama gerek olacağını sanmıyorum.

Global kararlı sürüm ise sizin deneyiminize bağlı, bakın, test edin telefonu, bir yerinde bir hata, donma, farklı bir sorun yaşarsanız ona göre yardım edebiliriz size elimizden geldiğince.

Yani sorduğunuz iki soru da bir hata teşkil etmiyor, cihazı gönül rahatlığıyla kullanmaya bakın.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hoşgeldiniz, telefonunuzu güzel günlerde kullanın. En önemli tavsiye olarak; güncellemeleri gelir gelmez yüklemeyin. Öncelikle buradaki ve en.miui.com üzerindeki arkadaşlarımızın geri dönüşlerini takip edin ve güncellemede her hangi bir sorun olmadığına emin olduktan sonra yükleyin. Maalesef cihazınızda "anti rollback" bulunuyor. Yani cihazınızı güncelledikten sonra eski sürüme geri dönemiyorsunuz.

Oyla:

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl hızlısınız böyle, teşekkür ederim. Iggy Azalea arkadaşım yüreğime su serptiniz, Cantara arkadaşım tavsiyeleriniz önemli ve dikkate alacağım.

bir haftadır herhangi bir sorun yaşamadım, sadece sim 1 hattım ara sıra sinyal var görünse de ulaşılamıyor ve arama yapmıyor, yeniden başlatınca düzeliyor.
bunun için bir tavsiye varsa işime yarar

Oyla:

Ukraynagezi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aleksandr
Cihazım
Mi Max
Konular
1
nasıl hızlısınız böyle, teşekkür ederim. Iggy Azalea arkadaşım yüreğime su serptiniz, Cantara arkadaşım tavsiyeleriniz önemli ve dikkate alacağım.

bir haftadır herhangi bir sorun yaşamadım, sadece sim 1 hattım ara sıra sinyal var görünse de ulaşılamıyor ve arama yapmıyor, yeniden başlatınca düzeliyor.
bunun için bir tavsiye varsa işime yarar
Hocam aynı sinyal sorunu bende de var. GSM sinyali durduk yere kesinti veriyor. Bunu araştırma yapıp bir çözüm bulmalıyız.

Oyla:

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
müthiş bir şekilde araştıtma içersindeyim, ecnebi forumlarda bir kaç ip ucu yakaladım lakın anladığım şeyler drğil yapmaya çekindim.

dün bir şekilde 9.6.6.0 yükleme cesaretini gösterdim, belki düzelir umudu içersindeyim.

Oyla:

avharput

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Veli
Cihazım
iphone 6
Konular
3
bende max 3 kullanıcısı olarak global rom nasıl memnun musunuz ? şarjınız ne kadar gidiyor mesela
bende xiaomi.eu kullanıyorum bluetooth da sıkıntı yaşıyorum bazen ve ekran süresi 9-10 saat arası

Oyla:

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
simyal çekiyor görünüp de aslında çekmiyor olması dışında her türlü memnunum.

şarj için ise söyleyeceklerim,
mesai saatleri içinde;

- bluetooth kulaklık üzerinden sesli,
- WhatsApp ve e-posta üzerinden yazılı,
- Office uygulamaları üzerinde yeri geldiğinde 10-15 dakika ekran açık olmak üzere

yoğun bir trafiğim var.

bununların dışında, çok sık olmasada forum ve haber siteleri ziyaretleri söz konusu.

akşamları pek bir münasebetim olmuyor telefonla.
bu durumda tam şarj iki gün çok rahat gidiyor

Oyla:

Ukraynagezi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aleksandr
Cihazım
Mi Max
Konular
1
9.6.4.0 kimse bu versiyonlu mi max 3 almasın, miui 10 a güncelleme henüz gelmedi ve gelmeyecek gibide duruyor. Bu 9.6.4.0 versiyon direk Çin versiyonu, ve buna İnternet fake versiyon diyorlar. Ve nasıl miui 10 kaçarız belli değil!

Oyla:

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
9.6.4.0 kimse bu versiyonlu mi max 3 almasın, miui 10 a güncelleme henüz gelmedi ve gelmeyecek gibide duruyor. Bu 9.6.4.0 versiyon direk Çin versiyonu, ve buna İnternet fake versiyon diyorlar. Ve nasıl miui 10 kaçarız belli değil!
bana çin'den 9.6.4.0 ile geldi, bir kaç gün önce yine bu formda 9.6.6.0 gördüm, indirdim yükledim.
bir fark göremedim ama en azından sahte denilen rom dan kurtuldum.

Oyla:
Üst Alt