Çözüldü A2 Lite Reklam Çıkma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
a2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazda parmak iziyle açıldığı zaman direk karşıma 2tane reklam çıkıyor. Bunun sebebi nedir acaba ? Bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

Sametcanblg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Huawei p40 lite
Meslek
öğrenci
Konular
8
Ekran görüntüsü atma şansın varmı ilk defa böyle birşey duyuyorum. Kendi telefonumda hiç böyle bir olay yaşamadım. Yüksek ihtimalle telefonda bulunan bir uygulamayla ilgili. -A2 lite 3/32 android 8.1-

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran görüntüsü atma şansın varmı ilk defa böyle birşey duyuyorum. Kendi telefonumda hiç böyle bir olay yaşamadım. Yüksek ihtimalle telefonda bulunan bir uygulamayla ilgili. -A2 lite 3/32 android 8.1-
şuan telefonu annem kullanıyo ama kısaca açıklıyım. (Yüklü uygulamalar : Facebook,Wp,mesenger,sıradan oyunlar)
Sorun : parmak izini okutup açtığı zaman normalde gelmesi gereken ana ekran kısminda parmagi okutur okutmaz anında oyunlarda felen çıkan reklamlardan çıkıyor mesela facebook reklamı gibi yukarıdaki çarpı tuşuna bastığın zaman reklam gidiyor.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
şuan telefonu annem kullanıyo ama kısaca açıklıyım. (Yüklü uygulamalar : Facebook,Wp,mesenger,sıradan oyunlar)
Sorun : parmak izini okutup açtığı zaman normalde gelmesi gereken ana ekran kısminda parmagi okutur okutmaz anında oyunlarda felen çıkan reklamlardan çıkıyor mesela facebook reklamı gibi yukarıdaki çarpı tuşuna bastığın zaman reklam gidiyor.
Tüm uygulamalarin yüklu oldugu bir ss alabilir miyiz anında çözebiliriz cunku bu sorunu

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
AndroidOne tabanlı telefonda reklam olmaz. Büyük ihtimal reklam virüsu bulaşmış.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
AndroidOne tabanlı telefonda reklam olmaz. Büyük ihtimal reklam virüsu bulaşmış.

Ne yazik ki oluyor . playstore da mi ye ait mi remote ve peel mi remote uygulamasi son guncellemelerden sonra reklam gostermeye basladi. Ayrica mi ye ait dosya yoneticisinde ayarlardan kapatmadiginiz surece reklam görüntülenebiliyor

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Ne yazik ki oluyor . Mi ye ait playstore da mi remote ve peel mi remote uygulamasi son guncellemelerden sonra reklam barindirmaya basladi. Ayrica mi ye ait dosya yoneticisinde ayarlardan kapatmadiginiz surece reklam görüntülenebiliyor
Hocam ama o reklamlar o uygulamadayken gözüküyor. Açık değilken ana ekran gelmeden nasıl reklam çıksın stok uygulamadan?

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Hocam ama o reklamlar o uygulamadayken gözüküyor. Açık değilken ana ekran gelmeden nasıl reklam çıksın stok uygulamadan?

Bahsettigim gibi ozellikle peel mi remote uygulamasi arkadasinda tarif ettiği gibi tam kilit ekraninda ve kilit acilirken reklam gosteriyordu.

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Bahsettigim gibi ozellikle peel mi remote uygulamasi arkadasinda tarif ettiği gibi tam kilit ekraninda ve kilit acilirken reklam gosteriyordu.
Tamam o zaman hocam ama bende şuan MIUI arayüzü olmasına rağmen yok ana ekranda.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
sorunun çözümünü bulduk. (peel mi remote) uygulaması yüzünden oluşan bir sorunmuş sildik ve sorun düzeldi.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt