Soru A2 Lite Ön kamera performansı iyi mi?

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Xiaomi modellerinde bitmeyen sorunları okuya okuya bütçe bandına göre A2 Lite modeline geldim bunda da ön kamera çok kötü izlediğim youtube videolarından sonra af edersiniz bu kadar rezil bir kamera olmaz dedim GM kamerasından bile götü. Neyse velhasıl kelam acaba güncelleme ile düzelmiş midir? benim izlediğim videolar 2018 menşeili olduğu için sormak istedim. Uygun fiyatlı telefon lazım. Olmasa 1800 TL ön siparişte olan Samsung Galaxy M20 modelini alacağım onunda işlemcisi kötü ama yapacak bir şey yok Xiaomi'de komple sıkıntı yazılım sıkıntısı var.

Tuncay abi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Poco X3 128Gb
Konular
2
Arkadaşlar merhaba ilginç bir tespitim var bende 32gb çift tıklayınca uyanan versiyon var ve ön kamera çok kötü çamur gibi fakat eşime 64gb versiyonunu almıştık o çift tıklama ile uyanmıyor ve ilginç şekilde ön kamerası benimkinden oldukça daha iyi çekiyor arada uçurum denecek fark var enteresan bir durum

Son düzenleme:
Oyla:

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
Ah xiaomi ah. Doğruysa bu yer yerinden oynar demek istiyorum. Ne kadar çok yazılımsal minik minik sorun var arkadaş.

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba ilginç bir tespitim var bende 32gb çift tıklayınca uyanan versiyon var ve ön kamera çok kötü çamur gibi fakat eşime 64gb versiyonunu almıştık o çift tıklama ile uyanmıyor ve ilginç şekilde ön kamerası benimkinden oldukça daha iyi çekiyor arada uçurum denecek fark var enteresan bir durum
Yazılımsal sorunlardan dolayı böyle oluyor yapacak bir şey yok rom atmayı deneyin o zaman garanti dışı kalacaktır bilginiz olsun ve tecrübe sahibi değilseniz bu ii yapmak için 5 kere düşünün derim.

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Bu yazılımsal bir sorun değil (çift dokunup uyandırma), cihaz 2 adet ekran tipiyle üretiliyor CSOT ve EBBG şansınıza hangisini alırsanız o tip geliyor. CSOT çift dokunup uyandırmayı destekler, EBBG desteklemez.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Çift dokununca uyanan uyanmayan diye 2 ayrı versiyonu mu varmış bu cihazın ya ne garip . Xiaomi ne yapmaya çalışmış acaba bayağı saçmalamış :D

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harbiden böyle saçma şeyi başka firmada görmek imkansız aynı telefon 2 farklı panelle üretmek nedir.

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17