Çözüldü a2 lite miui

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sametcanblg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Huawei p40 lite
Meslek
öğrenci
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10
Telefon Modeli
xiaomi mi a2 lite
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu telefonuma miui kurabildim fakat depolama alanını 3 gb görüyor ve uyarı veriyor bitiyor diye normalde 32 gb nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerek ?

Sametcanblg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Huawei p40 lite
Meslek
öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ben sistemi 1 kere kurdum fakat saf androidden kalma dosyalarım vardı ayarlardan fabrika sıfırlama yaptım(miui10da) telefon resmen buga girdi sürekli twrp açılıyordu sistem yeniden başlamıyordu twrpde baya bi uğraştım olmadı sonrasında wipe dan bütün tickleri işaretleyip(sdkart hariç) sildim sonra power off yaptımtelefonu tekrar açıp fastboot moduna aldım ve mi flash ile stock rom attım sonra tekrar fast boota alıp twrp kurdum ordan tekrar miui kurdum ve açıldı ilk açılmada depo sorunu verdi onuda internette araştırdım ve buldum tekrar twrp girik wipedan sadece data siliniyor ve düzeliyor ardından tertemiz miui10 a kavuştum a2 lite cihazımda, bü süreçte djfaruk arkadaşımızı çok teşekkür ediyorum fazla yardımcı oldu, aynı şekilde hata alan arkadaşlar bu adımları uygulayarak telefonu kurtarabilirler.
not: ilk tecrübemdi Allah tan telefon kullanılamaz hale gelmedi.
not2: benim 3 4 aydır bl kilidim açık ne olur ne olmaz diye kapatmıyordum daha asla kapatmam kapatmamanızıda tavsiye ederim bir gün mutlaka işe yarıyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt