Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzın araştırma ve kıyaslanalardan sonra karar vererek a15 DerpFesti kurdum ve halen kullanıyorum. Herhangi küçük veya büyük ciddi önemsenecek bir hataya rastlamadım. Son derece iyi kurgulanmış, akıcı çalışıyor. Google uygulamaları ve diğer uygulamalar çok iyi harmanlaşmış, ayrıca kullanıcılara çeşitli seçenekler imkanı tanınmış, hızlı ve kararlı bir Rom. Root olmak isyeyenler KSU özellikli bir kernel kurabilirler. Ben öyle yaptım, 14.10.2024 tarihli stabil olan AnymoreKSU Kernel 3.5.3 sürümünü kurdum. Daha sonra KernelSU ve gerekli modülleri yükleyerek root oldum. YASNAC ile ilk seferde PİF pass olarak geçti. CTS sorunu yaşamadım.
Teşekkürler paylaşım için. Hem orangefox hem de aosp recovery ile denedim. Açılış ekranını geçmiyor. Derpfest yazısında kalıyor. Android 14 kurarken sorun olmadı. Bunda yanlış yaptığım bir şey mi var? Birkaç kez format data da yaptım halbuki.
Teşekkürler paylaşım için. Hem orangefox hem de aosp recovery ile denedim. Açılış ekranını geçmiyor. Derpfest yazısında kalıyor. Android 14 kurarken sorun olmadı. Bunda yanlış yaptığım bir şey mi var? Birkaç kez format data da yaptım halbuki.
1. External Sdkart hariç, diğerlerini işaretleyip " Wipe " yaptım.
2. " Wipe Data " yaptım ve ardından Reboot to Recovery yaptım.
3. Mount bölümünde ne varsa hepsini işaretleyip " Mount " yaptım.
4. Ayarlar bölümünde " unmount system bevor installing zip " yazısının kutucuğundaki işareti kaldırdım.
5.. Advanced bölümünde " Unmap super device " yazısını tıkladım ve ardından işareti sağa doğru çektim
6. İnstall bölümüne geçtim ve Rom' u flaşladım.
7. Reboot to system yaptım. Sistem açıldı.
Hepsi bu kadar. Sanırım siz OrangeFox ile kurarken mount yapmayı unutmuş olabilirsiniz. Twrp ile yukarıda anlattığım şekilde kurabilirsiniz.
1. External Sdkart hariç, diğerlerini işaretleyip " Wipe " yaptım.
2. " Wipe Data " yaptım ve ardından Reboot to Recovery yaptım.
3. Mount bölümünde ne varsa hepsini işaretleyip " Mount " yaptım.
4. Ayarlar bölümünde " unmount system bevor installing zip " yazısının kutucuğundaki işareti kaldırdım.
5.. Advanced bölümünde " Unmap super device " yazısını tıkladım ve ardından işareti sağa doğru çektim
6. İnstall bölümüne geçtim ve Rom' u flaşladım.
7. Reboot to system yaptım. Sistem açıldı.
Hepsi bu kadar. Sanırım siz OrangeFox ile kurarken mount yapmayı unutmuş olabilirsiniz. Twrp ile yukarıda anlattığım şekilde kurabilirsiniz.