Yardım a

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek ancak IMEI tamiri ile de düzeltilebilir belki. Cihazın içi açılıp incelenmeden veya IMEI değişikliği yapılmadan bir şey söylemek zor. Her iki kontrol durumunda da cihazınız garanti dışı kalacaktır. Tavsiyem bir defa daha gönderin ve yine düzelmezse değişim veya ücret iadesi isteyin. Kabul edilmezse THH'ye gidebilirsiniz.

fatherboard

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatherboard
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
Hocam sorunun donanımsal olma ihtimali yüksek ancak IMEI tamiri ile de düzeltilebilir belki. Cihazın içi açılıp incelenmeden veya IMEI değişikliği yapılmadan bir şey söylemek zor. Her iki kontrol durumunda da cihazınız garanti dışı kalacaktır. Tavsiyem bir defa daha gönderin ve yine düzelmezse değişim veya ücret iadesi isteyin. Kabul edilmezse THH'ye gidebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, ben de donanımsal bir sorunu bilerek isteyerek bıraktıklarını düşünüyorum çünkü anakart değişikliğini gizledikleri için telefonda birkaç defa kavga ettim ve bu son arıza için gönderdiğimde hiçbir şey yapmadan aynen geri göndermiş evo bilgi teknolojileri servisi. Evrakta hatalı beyan da dahil her türlü iş var bunlarda. Bir de ekran panelini oturtmamışlar (ya da bilerek yapmışlar) ki kullanıcı hatası diyip garanti kapsamı dışına alsınlar, üstte koca bir açıklık var, fotoğrafladım. Mahkeme yolu görüldü.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.