Soru A 72 alınır mı ?

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Arkadaşlar herkese merhabalar. Mi 10t pro 256/8 GB kullanıyorum. Ama bu sensör sorunu artık çıldırtma noktasına geldi. Birde 90 HZ yenileme hızı olan A72 bile arayüzde daha stabil çalışıyor. 144 HZ de iken yaptığım kıyaslama bu şekilde. Xiaomi yazılım işini beceremiyor bunu anladım. Size sorum şu Mi 10t pro 256/8 verilip A72 256/8 alınır mı ? Değerli yorumlarınız benim için önemli.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sensör sorunu dışında arayüz daha stabil çalışıyor demişsiniz mi 10t'de ne gibi arayüz sorunları yaşadınız? galaxy a72 arayüzü daha mı akıcı performanslı yoksa mi 10tde yazılımsal hatalarmı var arayüzde detay verir misiniz bende telefon alıcak marka bulamıyorum en sonunda gidip apple bascam parayı.

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben oyun falan oynamıyorum normal kullanıcıyım. Yani benim için kamerada çok önemli değil o yüzden a72 ye baktım aslında

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensör sorunu dışında arayüz daha stabil çalışıyor demişsiniz mi 10t'de ne gibi arayüz sorunları yaşadınız? galaxy a72 arayüzü daha mı akıcı performanslı yoksa mi 10tde yazılımsal hatalarmı var arayüzde detay verir misiniz bende telefon alıcak marka bulamıyorum en sonunda gidip apple bascam parayı.
Öncelikle oyun oynamıyorsanız ve gündelik performans size yetiyorsa kesinlikle samsung cihazlardan 90-120 hz qualcomm işlemcili bir cihaza yönelin. Ben androidde samsung kadar stabil çalışan ( özellikle qualcomm ve yeni cihazlar) cihaz görmedim. Xiaomi iyi hoş ama yazılımı bir türlü beceremiyor.

Üst Alt