Sohbet $'a İnat Halayı {Bu güne kadar gördüğüm en güzel halay}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
$'a İnat Halayı {Bu güne kadar gördüğüm en güzel halay}

Van'ın Gevaş ilçesi, ilginç bir protestoya ev sahipliği yaptı. Türkücü Aydın Aydın'ın organizasyonuyla, ABD'nin Türkiye üzerindeki ekonomik yaptırım kararı, 'Dolara inat halay' sloganıyla protesto edildi. Türkücü Aydın'ın söylediği şarkılar eşliğinde, yere atılan ABD dolarlarının üzerinde, vatandaşlar halay çekip tepkilerini dile getirdi.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İsrail'e "Coca-Cola" alıp yere dökerek yapılan protesto gibi olmuş :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O dolarları TL'ye çevirselerdi. :D
Böylesine Milli ve Hatati bir konuda, Böylesine “dalga geçme tadında” bir paylaşım yapmak {Hadsizlik ve pervasızlıktır.}
Böylesine ciddi bir konuda sadece bakınmakla yetinen ve teveccüh göstermeyenler. Klimalı odalarında 3-5 milyarlık oyuncaklarıyla İnternette sörf atma lüksünü yaşayanlar bu kafayla giderlerse korkarım ki gün gelir. Bir yudum Nefes alma acziyetini bile gösteremezler.

İsrail'e "Coca-Cola" alıp yere dökerek yapılan protesto gibi olmuş :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünden, Bu güne kadar
İsraili protesto etmek adına COLA alıpta yere döken bir aptal ne duyduk nede gördük.

Yapılan bilinçli duyarlı protestolar Yahudi sermayesi ürünleri mümkün olduğu kadar almamak yönünde olmuştur.
Van’da ki protesto ile “doğru olsa bile” sizin zikrettiğiniz COLA protestosu arasında analitik ve sistematik açıdan çok farklar bulunmaktadır. Aynı şeyler değildir. ve Van protestosundaki derun-i ve felsefi mesajı alanlar almıştır zaten.

Elhamdullillah Müslüman Türk ve Kürt halkları yüksek bir duyarlılık içerisinde ABD emperyalizminin çirkef suratına Milli bir şamar vurmuştur ve vurmaktadır.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
İlk mesajınizda klimalı odalar ve milyarlık oyuncaklar diyerek anlatmaya çalıştığıniz kişiler kimler ? Şatafatlı şekilde yaşayıp alabildiği ve himayesine katabildigi tüm serveti katmasına rağmen Müslüman milletiz diyip halkı fakirliğe, zor şartlarda çalışmaya iten, her fırsatta zam yapmaya fırsat arayan kişiler mi acaba..
Ayrıca dolarları TL ye çevirmenin neresi yanlış, neresi pervasizlik.. Protesto için dolarları bozduranlarin çoğu 3-4 liradan alıp 7 liradan bozduranlar.. bakıldığında protesto.. tartışma amaçlı yazmadım baştan söyleyeyim tüm forum üyelerine sağlıkli şekilde konuşulduğu sürece sorun olmaz hicbir konuda..
Böylesine Milli ve Hatati bir konuda, Böylesine “dalga geçme tadında” bir paylaşım yapmak {Hadsizlik ve pervasızlıktır.}
Böylesine ciddi bir konuda sadece bakınmakla yetinen ve teveccüh göstermeyenler. Klimalı odalarında 3-5 milyarlık oyuncaklarıyla İnternette sörf atma lüksünü yaşayanlar bu kafayla giderlerse korkarım ki gün gelir. Bir yudum Nefes alma acziyetini bile gösteremezler.

Dünden, Bu güne kadar
İsraili protesto etmek adına COLA alıpta yere döken bir aptal ne duyduk nede gördük.

Yapılan bilinçli duyarlı protestolar Yahudi sermayesi ürünleri mümkün olduğu kadar almamak yönünde olmuştur.
Van’da ki protesto ile “doğru olsa bile” sizin zikrettiğiniz COLA protestosu arasında analitik ve sistematik açıdan çok farklar bulunmaktadır. Aynı şeyler değildir. ve Van protestosundaki derun-i ve felsefi mesajı alanlar almıştır zaten.

Elhamdullillah Müslüman Türk ve Kürt halkları yüksek bir duyarlılık içerisinde ABD emperyalizminin çirkef suratına Milli bir şamar vurmuştur ve vurmaktadır.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Her ne kadar dalga geçer gibi görünsem de söylediğimin arkasındayım ve bu yapılan sembolik bir gösteriden başka bir şey değil. O dolarları ayak altına alıp halay çekince dolar düşmüyor.
COLA alıpta yere döken aptal bu işte:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Zamanında Facebook'ta çok dolanmıştı.

Elhamdullillah Müslüman Türk ve Kürt halkları yüksek bir duyarlılık içerisinde ABD emperyalizminin çirkef suratına Milli bir şamar vurmuştur ve vurmaktadır
Yine de Van halkının tepkisini dile getirmesi güzel bir şey.

Ayrıca aynı tarafta olduğumuzu hatırlatıyor, krizin sona ermesini temenni ediyorum.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yorum yazmama rağmen konunun tartışma yaratması potansiyelinden dolayı konu kilit arkadaşlar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt