Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgeldin ustam ilk soru benden olsun biliyorsunuzdur Xiaomi artık bir zamanların harika donanımlı cihazlardan olsa bile desteği kesti.
Kate/Kenzo bunladan biri. Şahsen Kate kullanıcısı olarak SGSI romlara da yöneldik ne çıkar diye. Çoğu bug dolu ama
hemen hemen kullanılabilir bir adet buldum Miui tabanlı Pie om tabi sGSI. Yönergeler tamam ama cihaz Mi de dönüyor geliştiricilere ulaşmak zor. Başarırsam buradan da paylaşırım niyeti ile uğraştım. Bilginiz ve öneriniz neler olabilir. Teşekkürler
MIUI PIE NEW SGSI FOR ALL TREBLE DEVICES
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hoşgeldin ustam ilk soru benden olsun biliyorsunuzdur Xiaomi artık bir zamanların harika donanımlı cihazlardan olsa bile desteği kesti.
Kate/Kenzo bunladan biri. Şahsen Kate kullanıcısı olarak SGSI romlara da yöneldik ne çıkar diye. Çoğu bug dolu ama
hemen hemen kullanılabilir bir adet buldum Miui tabanlı Pie om tabi sGSI. Yönergeler tamam ama cihaz Mi de dönüyor geliştiricilere ulaşmak zor. Başarırsam buradan da paylaşırım niyeti ile uğraştım. Bilginiz ve öneriniz neler olabilir. Teşekkürler
işte onu nerde nasıl yapacağını anlatmıyor, telegramdan sordum cevap alamadım.
bunu twrp den yapma imkanımız yok değil değilse nereden olduğunu bilemedim
Cloud Services Folder From System/app ye nereden ulaşıyor anlamadım
yani twrp at dediği dosya içinde açık dosya yok ki
işte onu nerde nasıl yapacağını anlatmıyor, telegramdan sordum cevap alamadım.
bunu twrp den yapma imkanımız yok değil değilse nereden olduğunu bilemedim
Cloud Services Folder From System/app ye nereden ulaşıyor anlamadım
Yükleme yaptıktan sonra boot ekranında kaldı dediniz. Boot ekranında kaldığı zaman twrpye girin. Ordan mount kısmında system mount edin. Sonra gelin file manager seçeneğinde system klasörünü bulun. Onun içinde app klasörü var onun içinde cloud services olması lazım. Onu seçip delete yapın.
hoş bulduk hocam
hocam hepimizin kafasındaki ortak fikir xiaomi nin desteği kestiği yönde. ama esasen baktığımızda bu olması gereken bir durum.
akıllı telefonlarda cihazın ömrü üretildiği anda başlar . Cihaz piyasaya çıktıktan sonra 1-3 ay içinde bug lar açığa çıkar ve hata düzeltmeleri yapılır. Yeni bir ana sistem güncellemesi gelene kadar da böyle devam eder.
sonra ana güncelleme gelir . yeni bug lar açığa çıkar yine düzeltmeler v.b.
ancak bir süre sonra yeni verilen güncellemeler cihazda yarardan çok zarara yol açar.
çünkü donanım artık yorulmuştur. özellikler yeni emmc ve işlemci modellerine göre olduğu için eskilere portlamak zor olur ve sıkıntı çıkartır.
bu yüzden hiçbir üretici kendini bu yükün altına sokmaz ve siz stabil cihaz kullanmaya devam edersiniz.
redmi note 3 pro da günümüzde yorulmaya gelmeyecek cihazlardan . ben kendim bile sadece fastboot rom kurarken 2 cihaz elimde kaldı. emmc leri çöktü ve cihazlar sustu.
yani en mantıklısı mümkün ise global romunda kullanmak . onun haricinde işlem yapmak için cihazı yarı yarıya gözden çıkartmak gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu konu vasıtası ile de problem çözüme kavuşacak gibi