- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Esnaf
- Konular
- 19
geceden sabaha kadar %5 lik kayıp yaşadım an itibariyle RevOS a geri döndümBeklemede % Kac şarjı gidiyor
geceden sabaha kadar %5 lik kayıp yaşadım an itibariyle RevOS a geri döndümBeklemede % Kac şarjı gidiyor
revosta % kac kayıp vargeceden sabaha kadar %5 lik kayıp yaşadım an itibariyle RevOS a geri döndüm![]()
bende 4g ve wifi açık sürekliBi bende şarjn gitmiyor herhalde arkadaşlar gece nasıl uyuyorsunuz? Yani wifi filan açıkmı şebeke 4G mi?
wifi açık halde bırakıyorum mobil veri kapalı AOD açık RevOS da kaybım %3 civarı fakat RevOS bana daha çok hitap ediyorBi bende şarjn gitmiyor herhalde arkadaşlar gece nasıl uyuyorsunuz? Yani wifi filan açıkmı şebeke 4G mi?
revosta % kac kayıp var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende 4g ve wifi açık sürekli
gece acil bi mesaj gelebilir ve sabah wifi açtığım da bir sürü bildirimin ard arda birikmesinden nefret ediyorum ha bi de manita izin vermiyor 2 tik olucakmışBen wifi kapalı 2G ye alıyorum hattıda %0 drain oluyor, wifi açık bırakmak saçma bence gece gereksiz şarj.![]()
Syberia'yı değiştirdim hocam yoksa bende denicektim MiuiMix'e geçtim revos hayatta kurmam.gece acil bi mesaj gelebilir ve sabah wifi açtığım da bir sürü bildirimin ard arda birikmesinden nefret ediyorum ha bi de manita izin vermiyor 2 tik olucakmış![]()
tercih meselesi benim de orengefox dan ağzım yandı daha işim olmazSyberia'yı değiştirdim hocam yoksa bende denicektim MiuiMix'e geçtim revos hayatta kurmam.![]()