Yardım 9s telefonum şarj almıyor

Aliyyyyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gare
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
4
Birkaç gündür telefonum şarj almıyor. Şarj alıyor gözüküyor. Ama dolmuyor. Önerisi olan varmı? Yardım için şimdiden teşekkürler.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Kablodandır yüzde 99, kablonun ucunu bağlantı yerini bükmememiz lazım arkadaşlar, başka kablo ile deneyip kani olmanız gerekir, alacaksan da hmm orijinal miui marketten almanızı tavsiye ederim hızlı şarzınızı destekleyen olması gerekiyor her kablo olmaz , bazı ünlü markalar canınızı sıkabilir... Ben geçen sene kullandığım kabloyu birisine emanet verdiydim, canavar çalışan kablo bozulduydu, sanırım bağlantı yerini fazla büktü, kendim herzaman titiz kullanırım, hiç bozulmaz emin ol.. highfive~~

Aliyyyyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gare
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cevap için teşekkürler. Yeni kablo ilede denedim. Olmuyor. Android 11 güncellemesi yaptım. Yazılımsal olabilirmi?

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Hocam cevap için teşekkürler. Yeni kablo ilede denedim. Olmuyor. Android 11 güncellemesi yaptım. Yazılımsal olabilirmi?
Geriye ya başlık adaptörde sorun var diyor, ya soket diyeceğim ama şarz ibaresi var dediniz bilemedim, hard reset atarsan düzelebilir... Telefon nedir?

Aliyyyyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gare
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
4
Geriye ya başlık adaptörde sorun var diyor, ya soket diyeceğim ama şarz ibaresi var dediniz bilemedim, hard reset atarsan düzelebilir... Telefon nedir?
Redmi Not 9s... Birkaç kere Yeniden başlattım.. yavaş da olsa şarj alıyor. Takip edeceğiz. Olmadı servise göndereceğim.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Redmi Not 9s... Birkaç kere Yeniden başlattım.. yavaş da olsa şarj alıyor. Takip edeceğiz. Olmadı servise göndereceğim.
Dediğim gibi yazılımsal olduğunu düşünüyorsan, şu an için başlık ve kablo sağlıklıysa eğer, nasıl hard reset atacağını öğrenebilirsiniz YouTube a redmi 9s hard reset yaz çıkar ,ne yapılacağını öğrenin, çok kısa sürüyor ama telefon sıfırlanır, kişileri yada galeri yedekleyin hesabınıza uygulamalar silinir tekrar kurulum yani kolay dır, belki biliyorsunuz ama diyeyim istedim...

Aliyyyyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gare
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
4
Dediğim gibi yazılımsal olduğunu düşünüyorsan, şu an için başlık ve kablo sağlıklıysa eğer, nasıl hard reset atacağını öğrenebilirsiniz YouTube a redmi 9s hard reset yaz çıkar ,ne yapılacağını öğrenin, çok kısa sürüyor ama telefon sıfırlanır, kişileri yada galeri yedekleyin hesabınıza uygulamalar silinir tekrar kurulum yani kolay dır, belki biliyorsunuz ama diyeyim istedim...
Hocam tel iki defa şarjı 10 saati buldu. 3. Şarjda normale döndü. Hızlı şarjda geri geldi sanki Android. 11 in hediyesi gibi geldi bana

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Hocam tel iki defa şarjı 10 saati buldu. 3. Şarjda normale döndü. Hızlı şarjda geri geldi sanki Android. 11 in hediyesi gibi geldi bana
İyi sevindim, garip bir durum olmuş 10 saat nedir Allah aşkına, tekrar bozulmamıştır umarım. Youtube a redmi note 9s 0-100 yaz, o degerleri yakalayabiliyor musunuz?

Üst Alt