Geriye ya başlık adaptörde sorun var diyor, ya soket diyeceğim ama şarz ibaresi var dediniz bilemedim, hard reset atarsan düzelebilir... Telefon nedir?Hocam cevap için teşekkürler. Yeni kablo ilede denedim. Olmuyor. Android 11 güncellemesi yaptım. Yazılımsal olabilirmi?
Redmi Not 9s... Birkaç kere Yeniden başlattım.. yavaş da olsa şarj alıyor. Takip edeceğiz. Olmadı servise göndereceğim.Geriye ya başlık adaptörde sorun var diyor, ya soket diyeceğim ama şarz ibaresi var dediniz bilemedim, hard reset atarsan düzelebilir... Telefon nedir?
Dediğim gibi yazılımsal olduğunu düşünüyorsan, şu an için başlık ve kablo sağlıklıysa eğer, nasıl hard reset atacağını öğrenebilirsiniz YouTube a redmi 9s hard reset yaz çıkar ,ne yapılacağını öğrenin, çok kısa sürüyor ama telefon sıfırlanır, kişileri yada galeri yedekleyin hesabınıza uygulamalar silinir tekrar kurulum yani kolay dır, belki biliyorsunuz ama diyeyim istedim...Redmi Not 9s... Birkaç kere Yeniden başlattım.. yavaş da olsa şarj alıyor. Takip edeceğiz. Olmadı servise göndereceğim.
Hocam tel iki defa şarjı 10 saati buldu. 3. Şarjda normale döndü. Hızlı şarjda geri geldi sanki Android. 11 in hediyesi gibi geldi banaDediğim gibi yazılımsal olduğunu düşünüyorsan, şu an için başlık ve kablo sağlıklıysa eğer, nasıl hard reset atacağını öğrenebilirsiniz YouTube a redmi 9s hard reset yaz çıkar ,ne yapılacağını öğrenin, çok kısa sürüyor ama telefon sıfırlanır, kişileri yada galeri yedekleyin hesabınıza uygulamalar silinir tekrar kurulum yani kolay dır, belki biliyorsunuz ama diyeyim istedim...
İyi sevindim, garip bir durum olmuş 10 saat nedir Allah aşkına, tekrar bozulmamıştır umarım. Youtube a redmi note 9s 0-100 yaz, o degerleri yakalayabiliyor musunuz?Hocam tel iki defa şarjı 10 saati buldu. 3. Şarjda normale döndü. Hızlı şarjda geri geldi sanki Android. 11 in hediyesi gibi geldi bana