Soru 9bin-12bin TL arası telefon

mahir033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
16
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem max 12bin TL civaridir. Aklımdaki telefon "redmi niye 12 pro 5g" versiyonu. Amaç günlük kullanım ve fotoğraf üzerine olacaktir. Oyun oynamıyorum. Bu telefon nasıldır veyahutta o paraya onu alacagina daha ucuza şunu al dediğiniz bir model varmidir? Yeni telefonları takip edemedim malesef tavsiye edeceğiniz fiyat performans ürünlerini yazarsanız sevinirim.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi bütçem max 12bin TL civaridir. Aklımdaki telefon "redmi niye 12 pro 5g" versiyonu. Amaç günlük kullanım ve fotoğraf üzerine olacaktir. Oyun oynamıyorum. Bu telefon nasıldır veyahutta o paraya onu alacagina daha ucuza şunu al dediğiniz bir model varmidir? Yeni telefonları takip edemedim malesef tavsiye edeceğiniz fiyat performans ürünlerini yazarsanız sevinirim.
Redmi note 12 pro 5g kamera konusunda gerçekten çok güzel özellikle gcam ile şahlanıyor oyun oynamıyor iseniz işinizi her türlü görür

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Global versiyonunu bulabilirseniz redmi note 12 pro 5g benimde aklımdaki cihaz.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam yurddisi xioami 12/13/lite modellerinden alsanız sizi kamera konusunda daha çok tatmin eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mahir033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağım arkadaş romla modla ilgisi bilgisi olmayan birisi oyuzden garantili faturalı ve stabil, güncellemesi yavaşlamaya sapitmayan bı cihaz lazım heralde note 12 pro uygun görünüyor

Üst Alt