Telefon crclist veriyorsa büyük ihtimalle kilit kapanmıştır.İşte bu yüzden cmdflash hocam.Mi Unlockta öyle istemesinin sebebini bilmiyorum ama cihazın kurtuluşu yetkili hesap hocam maalesef :/ Ama emin olayım diyorsanız fastboota alın ve aşağıdaki komutu girin.Yes yazıyorsa cmdflash deneyin ama dediğim gibi crclist yazıyorsa %99 kilit kapanmıştır.Eğer no yazıyorsa da kilit kapanmıştır,çözüm yetkili hesaptırCihaz şu an recovery 3.0 ekranı açılıyor ve altta this miui version cannot be installed yazıyor biraz bu konuyu araştırdım, şuan telefonum unlock mu yoksa lock mu ? mi flash unlock programını indirdim, herşeyi yaptığımda geliştirici seçeneklerini açmamı istiyor fakat telefon zaten açılmıyor ekrana baktığımda unlock veya lock zaten yazmıyor, yeniden rom atmaya kalktığımda flash crclist error hatası veriyor ve internetten baktığımda lock olan telefona rom atarsan cihaz hiç açılmaz yazıyor . Sanırım biraz bilgi kirliliği var ve telefon benim pek alanım değil lütfen yardım eder misiniz? (ah eşşek kafam keşke clean all'a tıklasaydım)
Recovery flash deneyin diyecektim fakat ki bu yazan cannot be installed demek recovery den de kurtulamaz demek.Ayrıca hocam lock olan telefonda açılışta öyle yazmaz,eğer lock sa zaten açılışta herhangi birşey yazmaz alt tarafta.Geçmiş olsun hocam dediğim gibi cihazın kurtuluşu yetkili hesap :/Cihaz şu an recovery 3.0 ekranı açılıyor ve altta this miui version cannot be installed yazıyor biraz bu konuyu araştırdım, şuan telefonum unlock mu yoksa lock mu ? mi flash unlock programını indirdim, herşeyi yaptığımda geliştirici seçeneklerini açmamı istiyor fakat telefon zaten açılmıyor ekrana baktığımda unlock veya lock zaten yazmıyor, yeniden rom atmaya kalktığımda flash crclist error hatası veriyor ve internetten baktığımda lock olan telefona rom atarsan cihaz hiç açılmaz yazıyor . Sanırım biraz bilgi kirliliği var ve telefon benim pek alanım değil lütfen yardım eder misiniz? (ah eşşek kafam keşke clean all'a tıklasaydım)
Cihazın bootloader kilidini siz açtı iseniz mi unlock ile fastboot modunda tekrar açmaya çalışınız.Cihaz şu an recovery 3.0 ekranı açılıyor ve altta this miui version cannot be installed yazıyor biraz bu konuyu araştırdım, şuan telefonum unlock mu yoksa lock mu ? mi flash unlock programını indirdim, herşeyi yaptığımda geliştirici seçeneklerini açmamı istiyor fakat telefon zaten açılmıyor ekrana baktığımda unlock veya lock zaten yazmıyor, yeniden rom atmaya kalktığımda flash crclist error hatası veriyor ve internetten baktığımda lock olan telefona rom atarsan cihaz hiç açılmaz yazıyor . Sanırım biraz bilgi kirliliği var ve telefon benim pek alanım değil lütfen yardım eder misiniz? (ah eşşek kafam keşke clean all'a tıklasaydım)
Hocam geliştirici istiyorsa fastboota geçmiştir diye düşünüyorum.İşlemler başlamış oluyor çünkü.Cihazın bootloader kilidini siz açtı iseniz mi unlock ile fastboot modunda tekrar açmaya çalışınız.
İşlem başarı ile tamamlandıktan sonra fastboot modunda rom atabilirsiniz
Geliştirici seçeneğini açmayı xiaomitools istemiş. Mi unlock istemez. Fastboot modunda iken geliştirici secenegi bir işe yaramazHocam geliştirici istiyorsa fastboota geçmiştir diye düşünüyorum.İşlemler başlamış oluyor çünkü.
Hocam geliştirici seçeneği şeyi mi unlock ta hesabınızı ekleyin yerinde vardı ya o zannettim.Ama bir de miunlock ile denesin umarım yapabilirGeliştirici seçeneğini açmayı xiaomitools istemiş. Mi unlock istemez. Fastboot modunda iken geliştirici secenegi bir işe yaramaz