Diğer ...

himerax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
seyit
Cihazım
Note 8 Pro 128g
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
100
Telefon Modeli
....
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
ds

Son düzenleme:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Unlock etmek ,custom rom ve root için gereklidir,Xiaomi toll ile bl kilidi açmadan resmi rom yükleyebilirsiniz,bl kilidiniz açık ise twrp yükleyip rom atabilirsiniz custom rom lar ozellikle

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Cihaz şu an recovery 3.0 ekranı açılıyor ve altta this miui version cannot be installed yazıyor biraz bu konuyu araştırdım, şuan telefonum unlock mu yoksa lock mu ? mi flash unlock programını indirdim, herşeyi yaptığımda geliştirici seçeneklerini açmamı istiyor fakat telefon zaten açılmıyor ekrana baktığımda unlock veya lock zaten yazmıyor, yeniden rom atmaya kalktığımda flash crclist error hatası veriyor ve internetten baktığımda lock olan telefona rom atarsan cihaz hiç açılmaz yazıyor . Sanırım biraz bilgi kirliliği var ve telefon benim pek alanım değil lütfen yardım eder misiniz? (ah eşşek kafam keşke clean all'a tıklasaydım)
Telefon crclist veriyorsa büyük ihtimalle kilit kapanmıştır.İşte bu yüzden cmdflash hocam.Mi Unlockta öyle istemesinin sebebini bilmiyorum ama cihazın kurtuluşu yetkili hesap hocam maalesef :/ Ama emin olayım diyorsanız fastboota alın ve aşağıdaki komutu girin.Yes yazıyorsa cmdflash deneyin ama dediğim gibi crclist yazıyorsa %99 kilit kapanmıştır.Eğer no yazıyorsa da kilit kapanmıştır,çözüm yetkili hesaptır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz şu an recovery 3.0 ekranı açılıyor ve altta this miui version cannot be installed yazıyor biraz bu konuyu araştırdım, şuan telefonum unlock mu yoksa lock mu ? mi flash unlock programını indirdim, herşeyi yaptığımda geliştirici seçeneklerini açmamı istiyor fakat telefon zaten açılmıyor ekrana baktığımda unlock veya lock zaten yazmıyor, yeniden rom atmaya kalktığımda flash crclist error hatası veriyor ve internetten baktığımda lock olan telefona rom atarsan cihaz hiç açılmaz yazıyor . Sanırım biraz bilgi kirliliği var ve telefon benim pek alanım değil lütfen yardım eder misiniz? (ah eşşek kafam keşke clean all'a tıklasaydım)
Recovery flash deneyin diyecektim fakat ki bu yazan cannot be installed demek recovery den de kurtulamaz demek.Ayrıca hocam lock olan telefonda açılışta öyle yazmaz,eğer lock sa zaten açılışta herhangi birşey yazmaz alt tarafta.Geçmiş olsun hocam dediğim gibi cihazın kurtuluşu yetkili hesap :/

Son düzenleme:
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Cihazın bootloader kilidini siz açtı iseniz mi unlock ile fastboot modunda tekrar açmaya çalışınız.
İşlem başarı ile tamamlandıktan sonra fastboot modunda rom atabilirsiniz

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Cihazın bootloader kilidini siz açtı iseniz mi unlock ile fastboot modunda tekrar açmaya çalışınız.
İşlem başarı ile tamamlandıktan sonra fastboot modunda rom atabilirsiniz
Hocam geliştirici istiyorsa fastboota geçmiştir diye düşünüyorum.İşlemler başlamış oluyor çünkü.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam geliştirici istiyorsa fastboota geçmiştir diye düşünüyorum.İşlemler başlamış oluyor çünkü.
Geliştirici seçeneğini açmayı xiaomitools istemiş. Mi unlock istemez. Fastboot modunda iken geliştirici secenegi bir işe yaramaz

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Geliştirici seçeneğini açmayı xiaomitools istemiş. Mi unlock istemez. Fastboot modunda iken geliştirici secenegi bir işe yaramaz
Hocam geliştirici seçeneği şeyi mi unlock ta hesabınızı ekleyin yerinde vardı ya o zannettim.Ama bir de miunlock ile denesin umarım yapabilir

Oyla:
Üst Alt