120 ile 90 hz arasında çok bi şarj farkı yok diyor kullananlarMerhaba hocalarım
Bu cihaz için 90hrtz modülü var mı acaba surjeli 120hrtz fazla şarj yiyor
sonradan gördüm kusura bakmayın elimde sizin cihazınıza göre yok poco için var sadece cihazınız için kontrol edicem var mı yok muMerhaba hocalarım
Bu cihaz için 90hrtz modülü var mı acaba
Root gerekiyor mu pekiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp den flaslayın
Merhaba hocalarım
Bu cihaz için 90hrtz modülü var mı acaba surjeli 120hrtz fazla şarj yiyor
twrp yetiyor fakat sizin cihazınız için bakacağım gönderdiğim dosya poco x3 pro içinRoot gerekiyor mu peki
Bakabilir misiniz rica etsem ve konuyu cihaz için açtım ki buna özel olmalitwrp yetiyor fakat sizin cihazınız için bakacağım gönderdiğim dosya poco x3 pro için
doğrudur hocam fakat konuda telefonu da belirtin bundan sonra çünkü foruma telefondan girince sizin bilgileriniz gözükmüyor hemen profil ayrıntılarınıza bakılması lazım cihazınızı görmek için aklınızda bulunsunBakabilir misiniz rica etsem ve konuyu cihaz için açtım ki buna özel olmali
Rehber - Kalıcı 90HZ seçeneğini aktif etmek (Destekleyen Tüm Xiaomi Modellerinde Geçerlidir.) bu konuya bir göz atın derim cihazınız için twrp den flashlanan bir dosya bulamadım.Bu konuda ki yöntem ile yapabilirsinizBakabilir misiniz rica etsem ve konuyu cihaz için açtım ki buna özel olmali