Çözüldü 9000 TL Telefon Önerisi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Önerileriniz nedir acaba? Yurtdışı Mi11T ile garantili sıfır S21 arasında kaldım. Kamera öne çıkmalı, bir de One+ dışında öneriler olursa sevinirim. Kendim kullanmayacağım için kullanacak kişiye fazla sade geleceğini düşünüyorum.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
S21 Fe diyorum

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Önerileriniz nedir acaba? Yurtdışı Mi11T ile garantili sıfır S21 arasında kaldım. Kamera öne çıkmalı, bir de One+ dışında öneriler olursa sevinirim. Kendim kullanmayacağım için kullanacak kişiye fazla sade geleceğini düşünüyorum.
Oneplus 10 pro derim ama almış başını gidiyor 9 pro tavsiye ederim hocam.
ANCAK sürekli rom değişikliğine giden biri iseniz hiç oneplus cihaza bulaşmayın öyle twrp orangefox vs yok bu cihazlarda olsa da kurulum için kullanılmıyor illa sideload ile kurulum oluyor ama kalite stabilize derseniz düşünmeden alın 🤣

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Oneplus 10 pro derim ama almış başını gidiyor 9 pro tavsiye ederim hocam.
ANCAK sürekli rom değişikliğine giden biri iseniz hiç oneplus cihaza bulaşmayın öyle twrp orangefox vs yok bu cihazlarda olsa da kurulum için kullanılmıyor illa sideload ile kurulum oluyor ama kalite stabilize derseniz düşünmeden alın 🤣
Konuda belirttiğim gibi arayüzü kullanacak arkadaş için fazla sade hocam.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam ben s10 kullanıyorum gayet güzel ve uzun ömürlü bir cihaz s21 öneririm ama snapdragon işlemcisi olan varsa onu tavsiye ederim zaten s21 mi11t nin kamerasından kat kat iyi bence yurtiçi s21 alın hemde kafanız rahat olur

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam kesinlikle garantili bütçeye uygun bi Samsung modeli tercih edin yurtdisi mi 11t falan direk eleyin artık eskisi gibi değil yurtdisi cihaz eziyet bildiğin güncelleme yapamazsın veya imei işlemi gördüğü için farkli sorunlar doğuyor birde xiaominin yazılım sorunlarından forumca çok çektik mediatek işlemciyi custom romlada kurtaramazsin kamera performansı bile kötü 11t modelinin.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yorumlardan sonra S21 almak en iyi seçenekmiş farkına vardım, SDM versiyonu olmazsa çok üzer mi acaba?
Hocam kesinlikle garantili bütçeye uygun bi Samsung modeli tercih edin yurtdisi mi 11t falan direk eleyin artık eskisi gibi değil yurtdisi cihaz eziyet bildiğin güncelleme yapamazsın veya imei işlemi gördüğü için farkli sorunlar doğuyor birde xiaominin yazılım sorunlarından forumca çok çektik mediatek işlemciyi custom romlada kurtaramazsin kamera performansı bile kötü 11t modelinin.
Hocam ben s10 kullanıyorum gayet güzel ve uzun ömürlü bir cihaz s21 öneririm ama snapdragon işlemcisi olan varsa onu tavsiye ederim zaten s21 mi11t nin kamerasından kat kat iyi bence yurtiçi s21 alın hemde kafanız rahat olur

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Yorumlardan sonra S21 almak en iyi seçenekmiş farkına vardım, SDM versiyonu olmazsa çok üzer mi acaba?
Valla bende şuan exoynos işlemcili model kullanıyorum ama öyle çokta bı sorun yaşamadım performans filan iyi bide s10 ile s21 işlemcisi arasında illaki gelişme vardır siz genede kullanıcı yorumlarına bakın birde benim anladığım kadarı ile sd versiyonu trde satılmıyor

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Snapdragon işlemcili 9 bin bandında herhangi bir SAMSUNG telefon. Xiaomi önermem.

Üst Alt