Soru 9 pro miui yazısında dondu

Arno54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oĞUZ
Cihazım
9 pro
Konular
1
telefonun şarjı bitmek üzereydi bedne resetleyip taktım ama telefon miui yazısında takılı kaldı yazının rengide beyaz 2 saattir fln 10 kez kapatıp açtım ama ilerlemiyor şarjıda bitmiyor anasını satayım formatsız bir yöntem önerecek olan var mı nette araştırdım son zamanlarda bir çok kişi yaşamış bu sorunu kimsinde kendilğinden düzelmiş kimisi format attırmış ve bir telefon tamircisinin videosunu izledim bu sorun ön kameradan kaynaklı sistem dosyasına hata mesajı göndertiyor ondan açılmıyor demiş var mı yaşayan ya da çözüm önerebilecek olan

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
telefonun şarjı bitmek üzereydi bedne resetleyip taktım ama telefon miui yazısında takılı kaldı yazının rengide beyaz 2 saattir fln 10 kez kapatıp açtım ama ilerlemiyor şarjıda bitmiyor anasını satayım formatsız bir yöntem önerecek olan var mı nette araştırdım son zamanlarda bir çok kişi yaşamış bu sorunu kimsinde kendilğinden düzelmiş kimisi format attırmış ve bir telefon tamircisinin videosunu izledim bu sorun ön kameradan kaynaklı sistem dosyasına hata mesajı göndertiyor ondan açılmıyor demiş var mı yaşayan ya da çözüm önerebilecek olan
Bootlopta düzeltmek imkansız hocam ya rom atılacak twrp varsa aynı romu kurun format atmadan açar diğer şekli ise format.
Bootlopta Olan bir cihaza iki şekilde müdahale şekli var format veya rom kurulumu

sinsile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
O K
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Çok geç oldu ama aynı sorunu aynı günlerde ben de yaşadım. Buraya girip sormak istiyordum. Bugün göz atayım dedim. Bu başlık gözüme çarptı.
Fastboot moduna girdim. Tamamen doğaçlama oldu. Telefon tepki versin diye. O ekranda da kilitli kaldı sanki. Sürekli tuşlara basarak deneme yaparken bir süre sonra düzgün şekilde cihaz yeniden başladı.

Üst Alt