- Adım
- murat salih
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 4
surum önceliği var mi? bana hala neden 9.5.3 gelmedi
Hiçbir ayrıntı vermeden böyle bir konu açmanız çok yanlış. Gelebilecek herhangi bir ters cevaba da hak veririm doğrusu. Derdinizi net bir şekilde anlatabilir misiniz?
MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.
Hatalı bulunup güncelleme geri çekilmiş olabilir , en.miui sayfasında güncelleme dosyası gözüküyor mumi 6 kullanıyorum. miui 9.2.3 sürümü mevcut şuan. çoğu kullanıcıya miui 9.5.3 güncellemesi gelmiş. bana gelmemesinin veya gec gelecek olmasinin sebebi nedir ? model adına göre öncelik mi var ?
en.miui sayfasında günceleme yok V9.2.3.0.OCAMIEK (MIUI9) görünüyor. galiba geri çekmişler.Hatalı bulunup güncelleme geri çekilmiş olabilir , en.miui sayfasında güncelleme dosyası gözüküyor mu
katılıyorum. ben MIUI 9.2.3 güncellemesi almadan önce herşeyden memnundum sıkıntı yoktu. güncellemeyi aldıktan sonra bahsettiğin sorunları yaşamaya başladım. bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. sürüm güncellendiğinde bu duzelecektir diye umuyorum.Merhabalar. Mi 6 5 aydır stabil olarak çalışan cihaza son 2 haftadır bir şeyler oldu. Hafıza sıkıntısı olmamasına rağmen donma ana ekran butonunun yanındaki fonksiyon tuşlarının ara ara çalışmaması gibi problemler yaşıyorum.
[doublepost=1522950957,1522950846][/doublepost]Ekranın bir kısmında düz bir çizgi üzerinde dokunmatik tek parmak dokunmama rağmen iki parmakla dokunmuşum gibi algılıyor. Kesinlikle normal dışı hiçbir şey (çarpma sıvı toz vs.) olmadı. Yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi? Yardım pls kanser olucam
[doublepost=1522956978,1522956801][/doublepost]Sorun güncellendi maalesef artık ses tuşunun tam ortasındaki hizadan başlayarak düz bir çizgi üzerinde dokunmatik çalışmıyor. Durum sinir bozucu olmaya başladı. Umarım yazılımsaldır ve bi an önce geçer.katılıyorum. ben MIUI 9.2.3 güncellemesi almadan önce herşeyden memnundum sıkıntı yoktu. güncellemeyi aldıktan sonra bahsettiğin sorunları yaşamaya başladım. bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. sürüm güncellendiğinde bu duzelecektir diye umuyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihazın darbe almadığına emin misin. daha once kullandığım lg g2 cihazimda darbeden sonra oluşmuştu bu dediğin.[doublepost=1522956978,1522956801][/doublepost]Sorun güncellendi maalesef artık ses tuşunun tam ortasındaki hizadan başlayarak düz bir çizgi üzerinde dokunmatik çalışmıyor. Durum sinir bozucu olmaya başladı. Umarım yazılımsaldır ve bi an önce geçer.