Yardım 9.5.3 neden bana gelmedi?

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
surum önceliği var mi? bana hala neden 9.5.3 gelmedi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hiçbir ayrıntı vermeden böyle bir konu açmanız çok yanlış. Gelebilecek herhangi bir ters cevaba da hak veririm doğrusu. Derdinizi net bir şekilde anlatabilir misiniz?

MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.

Oyla:

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir ayrıntı vermeden böyle bir konu açmanız çok yanlış. Gelebilecek herhangi bir ters cevaba da hak veririm doğrusu. Derdinizi net bir şekilde anlatabilir misiniz?

MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.

mi 6 kullanıyorum. miui 9.2.3 sürümü mevcut şuan. çoğu kullanıcıya miui 9.5.3 güncellemesi gelmiş. bana gelmemesinin veya gec gelecek olmasinin sebebi nedir ? model adına göre öncelik mi var ?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
mi 6 kullanıyorum. miui 9.2.3 sürümü mevcut şuan. çoğu kullanıcıya miui 9.5.3 güncellemesi gelmiş. bana gelmemesinin veya gec gelecek olmasinin sebebi nedir ? model adına göre öncelik mi var ?
Hatalı bulunup güncelleme geri çekilmiş olabilir , en.miui sayfasında güncelleme dosyası gözüküyor mu

Oyla:

mustafask

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
3
Hatalı bulunup güncelleme geri çekilmiş olabilir , en.miui sayfasında güncelleme dosyası gözüküyor mu
en.miui sayfasında günceleme yok V9.2.3.0.OCAMIEK (MIUI9) görünüyor. galiba geri çekmişler.

Oyla:

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
teşekkürler sağ olun. bekleyecez yani ne yapalım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

İhsan2504

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhabalar. Mi 6 5 aydır stabil olarak çalışan cihaza son 2 haftadır bir şeyler oldu. Hafıza sıkıntısı olmamasına rağmen donma ana ekran butonunun yanındaki fonksiyon tuşlarının ara ara çalışmaması gibi problemler yaşıyorum.
[doublepost=1522950957,1522950846][/doublepost]Ekranın bir kısmında düz bir çizgi üzerinde dokunmatik tek parmak dokunmama rağmen iki parmakla dokunmuşum gibi algılıyor. Kesinlikle normal dışı hiçbir şey (çarpma sıvı toz vs.) olmadı. Yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi? Yardım pls kanser olucam

Oyla:

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
Merhabalar. Mi 6 5 aydır stabil olarak çalışan cihaza son 2 haftadır bir şeyler oldu. Hafıza sıkıntısı olmamasına rağmen donma ana ekran butonunun yanındaki fonksiyon tuşlarının ara ara çalışmaması gibi problemler yaşıyorum.
[doublepost=1522950957,1522950846][/doublepost]Ekranın bir kısmında düz bir çizgi üzerinde dokunmatik tek parmak dokunmama rağmen iki parmakla dokunmuşum gibi algılıyor. Kesinlikle normal dışı hiçbir şey (çarpma sıvı toz vs.) olmadı. Yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi? Yardım pls kanser olucam
katılıyorum. ben MIUI 9.2.3 güncellemesi almadan önce herşeyden memnundum sıkıntı yoktu. güncellemeyi aldıktan sonra bahsettiğin sorunları yaşamaya başladım. bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. sürüm güncellendiğinde bu duzelecektir diye umuyorum.

Oyla:

İhsan2504

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Mi6
Konular
0
katılıyorum. ben MIUI 9.2.3 güncellemesi almadan önce herşeyden memnundum sıkıntı yoktu. güncellemeyi aldıktan sonra bahsettiğin sorunları yaşamaya başladım. bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum. sürüm güncellendiğinde bu duzelecektir diye umuyorum.

[doublepost=1522956978,1522956801][/doublepost]Sorun güncellendi maalesef artık ses tuşunun tam ortasındaki hizadan başlayarak düz bir çizgi üzerinde dokunmatik çalışmıyor. Durum sinir bozucu olmaya başladı. Umarım yazılımsaldır ve bi an önce geçer.
[doublepost=1522957008][/doublepost]Ve donanım testleri başlatılmıyor nedense???

Oyla:

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
[doublepost=1522956978,1522956801][/doublepost]Sorun güncellendi maalesef artık ses tuşunun tam ortasındaki hizadan başlayarak düz bir çizgi üzerinde dokunmatik çalışmıyor. Durum sinir bozucu olmaya başladı. Umarım yazılımsaldır ve bi an önce geçer.
cihazın darbe almadığına emin misin. daha once kullandığım lg g2 cihazimda darbeden sonra oluşmuştu bu dediğin.

Oyla:
Üst Alt