Yardım 9.5.3.0 Güncellemesi BAŞLAMIYOR

atiko11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar elimde bugün aldığım xiaomi mi note 3 global 9.1.4 sürümlü telefon var ve 9.5.3.0'a yükseltmek istediğimde güncelleme bir türlü başlamıyor 30dk bekledim %0 da duruyordu sebebi ne olabilir? veri ile yüklediğim için mi? diğer bir sorum ise internette yayınlanan 9.5.3.0 sürümünü telefona atıp kurarsam eğer garanti kapsamından çıkar mı? teşekkürler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar elimde bugün aldığım xiaomi mi note 3 global 9.1.4 sürümlü telefon var ve 9.5.3.0'a yükseltmek istediğimde güncelleme bir türlü başlamıyor 30dk bekledim %0 da duruyordu sebebi ne olabilir? veri ile yüklediğim için mi? diğer bir sorum ise internette yayınlanan 9.5.3.0 sürümünü telefona atıp kurarsam eğer garanti kapsamından çıkar mı? teşekkürler
Bootloader kilidiniz açıksa 9.5.3.0 fastboot romunu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz, garanti dışı kalmaz.

Oyla:

atiko11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açıksa 9.5.3.0 fastboot romunu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz, garanti dışı kalmaz.
Bootloader'i kaldırmak garanti dışı bırakıyor diyen bazı arkadaşlar var garanti kapsamından çıkmıyor değil mi bootloader'i kaldırmak?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bootloader'i kaldırmak garanti dışı bırakıyor diyen bazı arkadaşlar var garanti kapsamından çıkmıyor değil mi bootloader'i kaldırmak?
Garantiyi DELTA servis sağlıyorsa bootloader kilidini kaldırmak garanti dışı bırakmıyor diğer servislerde durum ne bilemiyorum servisle irtibata geçip öğrenebilirsiniz.

Oyla:

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Hocam güncelleme sonrasında içerikte yer alan dosyalar sıfırlanır mı?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Forumu biraz inceledim de güncellemeyi çok az kişi yapmış, pek bi paylaşım yok. İnsanın gözü korkuyor pil süresinde kayıp yaşayıp yaşamama tarafında :P kurulum sonrası cihazı sıfırlamak en sağlıklısı olur sanırım, bütün uygulama ve dataları yedekleyebileceğim titanium dışında stock Back-Up yöntemi var mıdır? Kurcaladım net bir şey bulamadım da...

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Forumu biraz inceledim de güncellemeyi çok az kişi yapmış, pek bi paylaşım yok. İnsanın gözü korkuyor pil süresinde kayıp yaşayıp yaşamama tarafında :P kurulum sonrası cihazı sıfırlamak en sağlıklısı olur sanırım, bütün uygulama ve dataları yedekleyebileceğim titanium dışında stock Back-Up yöntemi var mıdır? Kurcaladım net bir şey bulamadım da...
Sistemde herhangi bir uygulama durduruldu ve hantallık olmadığı sürece cihazı sıfırlamaya ihtiyaç duymayan birisiyim, Twrp recovery backup kısmından telefonun yediğinizi alabilirsiniz.

Oyla:

Comanche

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Mİ Note 3
Konular
0
Merhaba bende de resimdeki gibidir bir hata alıyorum ne yapmam lazım MIUI sitesinden indirdim güncellemeyi yine olmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-27-08-12-32-984_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-04-27-08-12-32-984_com.android.updater.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba bende de resimdeki gibidir bir hata alıyorum ne yapmam lazım MIUI sitesinden indirdim güncellemeyi yine olmadı
Cihazda bootlader kilidi açık değilse öncelikle bootloader kilidini açıp fastboot romunu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt