logir Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sedo Cihazım mi 6 Konum İstanbul Katılım 21 Mart 2018 Konular 27 Mesajlar 57 Tepkime puanı 9 Puanları 8 12 Temmuz 2018 #1 9.2.2 nasıl dönerim yardımcı olabilecek varmı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abayrak Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Adem B. Cihazım Mi 6 Yaş 39 Konum Kocaeli Katılım 23 Kasım 2017 Konular 9 Mesajlar 352 Tepkime puanı 119 Puanları 58 12 Temmuz 2018 #2 logir' Alıntı: 9.2.2 nasıl dönerim yardımcı olabilecek varmı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam şu an hangi romdasınız, yazsaydınız keşke MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
logir' Alıntı: 9.2.2 nasıl dönerim yardımcı olabilecek varmı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam şu an hangi romdasınız, yazsaydınız keşke MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
logir Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sedo Cihazım mi 6 Konum İstanbul Katılım 21 Mart 2018 Konular 27 Mesajlar 57 Tepkime puanı 9 Puanları 8 12 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 abayrak' Alıntı: Hocam şu an hangi romdasınız, yazsaydınız keşke MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 9.5.8 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
abayrak' Alıntı: Hocam şu an hangi romdasınız, yazsaydınız keşke MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 9.5.8 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi