Rom [9.0]Redmi Note 8-Ressurection Remix - UNOFFICIAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Açıklama

Android deneyiminizi zarif hale getirmek için çalışıyoruz.

Seçilmiş özellikler tek bir işletim sisteminde güzelce paketlenmiştir.

Android 9.0'a göre

Eklenecektir

Kurulum

Temiz yükleyin
- Link Bu twrpyi hali hazırda kullanmış olduğunuz twrp üzerinden flashlayınız
- Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli)
- Cihaza format data yapın
- ROM Flashlayınız (Aşağıdaki bağlantıyı indirin)
- Yeniden başlatınız

Güncellemeler
- Flash ROM
- Yeniden başlat!

İndirme Bağlantıları

(18.12.2019)Rom;

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Son düzenleme:

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
Merhaba arkadaşlar ben bu romu kullanıyorum kendi sitesinden indirip kurdum 8.5.9 sürümünü kurdum. Şimdi güncelleme gelmiş 8.6.0 indirdim sonra yükle dedim recovery modda açıldı orangefox recovery kullanıyorum. Açıldı ama files klasörünün olduğu sayfada açıldı güncelleme falan olmadı nasıl güncelleniyor. Ben sanıyorum yükle deyince otomatik kuruyor ama kurmadı nasıl güncellerim kurduğum programlar falan gitmez inşallah tabi nasıl güncellemesini yaparım bilmiyorum.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhaba arkadaşlar ben bu romu kullanıyorum kendi sitesinden indirip kurdum 8.5.9 sürümünü kurdum. Şimdi güncelleme gelmiş 8.6.0 indirdim sonra yükle dedim recovery modda açıldı orangefox recovery kullanıyorum. Açıldı ama files klasörünün olduğu sayfada açıldı güncelleme falan olmadı nasıl güncelleniyor. Ben sanıyorum yükle deyince otomatik kuruyor ama kurmadı nasıl güncellerim kurduğum programlar falan gitmez inşallah tabi nasıl güncellemesini yaparım bilmiyorum.
Twrp de install bölümünden indirdiğiniz romu flashlayın hocam.

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
Twrp de install bölümünden indirdiğiniz romu flashlayın hocam.
Ben bu romun ayarlar bölümünde güncelle bölümü var tıkladım indirdi nereye indirdi bunu bulamadım ki güncelle bölümünde yükle var tıklıyorum güncelleme için hazırlanıyor diyor telefon kapanıyor orangefox recovery açılıyor files bölümü başkada bir şey olmuyor. Ben bunu kendi sitesinden 8.6.0 sürümünü indirsem zip dosyasını telefona atsam ana dosya dizinine sonra normal rom yükler gibi zip dosyasını seçip yükle desem üstüne yazıp günceller mi ? Daha önce kurulum yaptığım ayarlar uygulamalar silinir mi silinmez mi bilmiyorum hiç. Peki bu nereye indirmiştir acaba yeni sürümü bulamadım da ne yapacam

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben bu romun ayarlar bölümünde güncelle bölümü var tıkladım indirdi nereye indirdi bunu bulamadım ki güncelle bölümünde yükle var tıklıyorum güncelleme için hazırlanıyor diyor telefon kapanıyor orangefox recovery açılıyor files bölümü başkada bir şey olmuyor. Ben bunu kendi sitesinden 8.6.0 sürümünü indirsem zip dosyasını telefona atsam ana dosya dizinine sonra normal rom yükler gibi zip dosyasını seçip yükle desem üstüne yazıp günceller mi ? Daha önce kurulum yaptığım ayarlar uygulamalar silinir mi silinmez mi bilmiyorum hiç. Peki bu nereye indirmiştir acaba yeni sürümü bulamadım da ne yapacam
Zip olarak indirip flashlayabilirsiniz hocam.
Ayarlar ve uygulamalarınız silinmez.

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
Zip olarak indirip flashlayabilirsiniz hocam.
Ayarlar ve uygulamalarınız silinmez.
İndirip yapayım bakalım ne olacak görmüş oluruz haha-- Hayır silinirse ayar yap uygulamaları tekrar yükle hesap id şifre tek tek her uygulama için gir iyi olmuyor bende de uygulama çok maşallah facepalm~~:Dhaha--

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
İndirip yapayım bakalım ne olacak görmüş oluruz haha-- Hayır silinirse ayar yap uygulamaları tekrar yükle hesap id şifre tek tek her uygulama için gir iyi olmuyor bende de uygulama çok maşallah facepalm~~:Dhaha--
Hiç bir wipe yapmadan sadece rom flashlayın hocam.

NedStark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 105G
Meslek
ÖGG
Konular
5
Hiç bir wipe yapmadan sadece rom flashlayın hocam.
Ne kurulumdan önce nede kurulumdan sonra wipe yapmayacağız demi güncel kurulum zip dosyasını indirip ana dizine atıp install yükleyeceğiz o kadar sonra reboot system bitti gitti herhalde doğru anlamışımdır umarım :D haha--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu daha sonra okuyan arkadaşlar aynen öyle oldu sorunsuz güncellendi hiç bir ayar veri ve uygulama silinmedi kayıp yok Monalte teşekkürler.

Son düzenleme:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ne kurulumdan önce nede kurulumdan sonra wipe yapmayacağız demi güncel kurulum zip dosyasını indirip ana dizine atıp install yükleyeceğiz o kadar sonra reboot system bitti gitti herhalde doğru anlamışımdır umarım :D haha--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu daha sonra okuyan arkadaşlar aynen öyle oldu sorunsuz güncellendi hiç bir ayar veri ve uygulama silinmedi kayıp yok Monalte teşekkürler.
Rica ederim hocam iyi forumlar..

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Güncel Konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt