Soru ...

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ya eski GM telefonda bile ambient display vardı. Bu özellik için amoled ekran şart değil. Telefon masaüstünde vb duruyorken ve ekranı kapalı iken bir bildirim geldiğinde ekran komple uyanmıyor sadece basit renklerde bildirim içeriği gösteriliyordu. Birkaç saniyeliğine bu ekran açık kalıp sonra kapanıyordu.
Bunu yapan program o zaman ikon ve dışardan görünmesi kapatılmış sadece ayarlar içindeki sekmeden açılıyordu. Bu programı veya benzerini bilen kimse varmı? AOD istemiyorum ambient display istiyorum. Videonun 1.28 sn sinde görülüyor çalışma şekli.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Arkadaşlar ya eski GM telefonda bile ambient display vardı. Bu özellik için amoled ekran şart değil. Telefon masaüstünde vb duruyorken ve ekranı kapalı iken bir bildirim geldiğinde ekran komple uyanmıyor sadece basit renklerde bildirim içeriği gösteriliyordu. Birkaç saniyeliğine bu ekran açık kalıp sonra kapanıyordu.
Bunu yapan program o zaman ikon ve dışardan görünmesi kapatılmış sadece ayarlar içindeki sekmeden açılıyordu. Bu programı veya benzerini bilen kimse varmı? AOD istemiyorum ambient display istiyorum. Videonun 1.28 sn sinde görülüyor çalışma şekli.
Kullandığım aosp romda(pixel experience) bu var hocam. Kendiliğinden aktif durumda. İlk başta aod bugda kalıyor kendi kendine devreye giriyor sanmıştım meğersem özellik buymuş :D

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bende bu özelliği çok seviyorum ama MIUI Arayüzünde Maalesef yok hocam:(

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
AOD veya Ambient display bu olay sadece oled, poled veya amoled ekranlarda kullanılmaktadır. Yarın öbür gün ips ekranlar için farklı bir teknoloji geliştirilir mi bilmiyorum ama şu an için mümkün değil. yapılsa bile ekran ve pil için sıkıntı olabilir. (Note 8 Pro için 7 ay önce denedim aktif hale getirmiştim)
Mümkü değil demek yanlış. Mi6 da ips ekran ve bu özelliği kullanıyorum. Custom rom ile geliyor.
Ekran kilitlendiğinde yada bildirim geldiğinde 10 saniye (yada süresiz seçilirse süresiz) görünüp kapanıyor.
10 saniye olduğu içinde ekrana ve pile herhangi bir zarar olmuyor.

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Ya sorduğumda pişman oldum. Tarzınızdan hiç hoşlanmadım. Emin olun en az sizin kadar bu konulara hakim biriyim.
Ekran üç saniyeliğine açılsa nolur açılmazsa nolur. Zaten normalde bildirim geldiğinde ekran açılmıyormu ? Ben çok beğendim kardeş kime ne.
GM 5 plus kullandım noolmuş yani. Halada duruyor taş gibi.
Aynen dediğiniz gibi bir şey olmuyor.
MiuiTR rom kullanıyorum, 10 saniye gösterim seçili.
Böylece bildirim gelince yada ekranı kilitleyince 10 saniye gözüküp kapanıyor.
Sistemdeki apk yı note 7 (eu beta ve masik x rom) telefonuma kopyaladığımda yine çalışıyor ancak mi6'daki gibi tam stabil değil.
Genelde düzgün çalışırken bazen açılıp kapanıyor birkaç saniye içinde.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ayarlar sekmesinde mi aktif edip kullanıyorsunuz yoksa bir apk olarak uygulama cekmecesinde görünüyormu?
Hiçbir yerde bulamadım hocam aktif ama :) İsminin ne olarak geçtiğini bilmiyorum. Sadece su var(en alttaki seçenek)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkü değil demek yanlış. Mi6 da ips ekran ve bu özelliği kullanıyorum. Custom rom ile geliyor.
Ekran kilitlendiğinde yada bildirim geldiğinde 10 saniye (yada süresiz seçilirse süresiz) görünüp kapanıyor.
10 saniye olduğu içinde ekrana ve pile herhangi bir zarar olmuyor.
Olmaz ki zaten hocam. Stock romda da bu özellik var, bidlirim gelince ekran birkaç saniye açık kalıp kapanıyor bu da aynı mantık. Tek farkı aod arka planında yanıp sönüyor.

Son düzenleme:
Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
System ayarlarına gömülecek bazı uygulamalara müdahale edilerek ikonu gizlenir ve doğrudan açılamaz hale getirilir. Bu sayede sadece ayarlar içerisinden menüsü görünür. Bu uygulama bende var ama telefon note 9s olduğu için system ayarlar bölümüne müdahale edemiyorum. Telefonda süper bölüm diye bir şey var ve settings üzerinde değişikilik yapsam hatta audio klasörüne müzik eklesem sistem fastbootta kalıyor.
Çok teşekkür ederim.
Aynen tahmin ettiğim program az önce miuitr içinden çıkarmıştım ve yüklenmemişti.
Maalesef buda doğrudan yüklenmiyor.
Telefonum için tam bir twrp yok. Root var ama süper bölümü denilen bir saçmalık yüzünden system içine hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. System içine bir dosya eklesek permission ayarını yapsam bile saniyesinde fastboota düşüyor ve rom yüklemek zorunda kalıyorum.
Cihazınız için pixel rom varsa deneyebilirsiniz hocam :)

Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Tabiki paylaşırım da bunu yükleyebilmeniz için telefonun rootlu olması gerekir.

twrp den flashlanarak yapılabiliyor mu?
ben de bir denemiş olayım

Oyla:
Üst Alt