- Adım
- ilayda
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ 8
- Konular
- 2
.
Son düzenleme:
Lcd ekrana dokunmadan değiştirmek zor maalesef Telefoncularda Orjinal olmayan ekranı 250-300 gibi değiştirebilirsiniz veya servise gönderip orjinal ekranla değiştirebilirsiniz onun fiyatıda tahminimce 400 veya daha üstüde olabilir3 senedir kapsız camsız kullanmadığım tek çizik barındırmayan Xiaomi mi 8 telefonum dün akşam elimden yere yüzüstü düşerek üzerinde koruyucu olmasına rağmen köşeden aldığı darbe ile camın altından ekranımı çatladı bu durum beni inanılmaz üzdü. dokunmatiğinde hiçbir sorun yok ama böyle kullanmak canımı çok sıkıyor.
LCD Ekrana dokunmadan sadece ön camı değiştirtebilir miyim? Ortalama fiyat bilginiz var mı?
Ekran lcd olsa daha ucuza yenisi takılırdı hocam da amoled olduğu için hem daha pahalı hem de ekran ve ışık sağlayan kısım birleşik olduğu için komple değişmesi gerekir sanırım3 senedir kapsız camsız kullanmadığım tek çizik barındırmayan Xiaomi mi 8 telefonum dün akşam elimden yere yüzüstü düşerek üzerinde koruyucu olmasına rağmen köşeden aldığı darbe ile camın altından ekranımı çatladı bu durum beni inanılmaz üzdü. dokunmatiğinde hiçbir sorun yok ama böyle kullanmak canımı çok sıkıyor.
LCD Ekrana dokunmadan sadece ön camı değiştirtebilir miyim? Ortalama fiyat bilginiz var mı?