Diğer ...

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Rom değişikliği sonrasına MIUI hesabı çağrı, mesaj yedekleme ve cihazımı bul özelliklerini açmaya çalıştığınızda sim etkinleştirilmesi hatası alıyorsanız ve faturaya uluslararası birçok SMS ücreti eklenmesin istiyorsanız phone uygulamasını değiştirin. Bu etkinleştirme özellikle Türk telekom abonelerinin MIUI phone uygulaması kullandığı zaman çıkıyor. Google phone yükleyerek varsayılan arama programı olarak ayarlayın ve mi hesabınıza ayarlardan girip istediğiniz eşitlemeleri ve cihazımı bul açın tek uluslararası SMS ile etkinleşecektir.
Sonrasında Google phone uygulamasını kaldırıp MIUI phone uygulamasını varsayılan arama programı olarak ayarlayın.
Tecrübe ile sabittir.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11
Rom değişikliği sonrasına MIUI hesabı çağrı, mesaj yedekleme ve cihazımı bul özelliklerini açmaya çalıştığınızda sim etkinleştirilmesi hatası alıyorsanız ve faturaya uluslararası birçok SMS ücreti eklenmesin istiyorsanız phone uygulamasını değiştirin. Bu etkinleştirme özellikle Türk telekom abonelerinin MIUI phone uygulaması kullandığı zaman çıkıyor. Google phone yükleyerek varsayılan arama programı olarak ayarlayın ve mi hesabınıza ayarlardan girip istediğiniz eşitlemeleri ve cihazımı bul açın tek uluslararası SMS ile etkinleşecektir.
Sonrasında Google phone uygulamasını kaldırıp MIUI phone uygulamasını varsayılan arama programı olarak ayarlayın.
Tecrübe ile sabittir.
Bir sonraki rom değişikliğimde muhakkak denicem hocam
Teşekkürler bu güzel bilgi için
Bi önceki ay 30 TL fazla ödedim şu saçma olay yüzünden

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir sonraki rom değişikliğimde muhakkak denicem hocam
Teşekkürler bu güzel bilgi için
Bi önceki ay 30 TL fazla ödedim şu saçma olay yüzünden

Rom kurulum esnasında cihazı bul ve bulut eşitlemeyi kapatıp kuruluma devam ederseniz hiç bir ek ücret ödemezsiniz, tecrübe ile sabittir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11
Rom kurulum esnasında cihazı bul ve bulut eşitlemeyi kapatıp kuruluma devam ederseniz hiç bir ek ücret ödemezsiniz, tecrübe ile sabittir.

Evet bunu biliyorum fakat bana mesajlar lazım oluyor hocam

Eymengokhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0

Peki dediğiniz şekilde kurulumu bitirip esitlemeyi açıp mi hesabına giriş yaptığım zaman ücret kesermi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Peki dediğiniz şekilde kurulumu bitirip esitlemeyi açıp mi hesabına giriş yaptığım zaman ücret kesermi

Yedekten-Eşitlemeden hiç yükleme yapmadım ama deneyip sonucu buraya yazarsanız bilgilenmiş oluruz ;)

Eymengokhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0
Yedekten-Eşitlemeden hiç yükleme yapmadım ama deneyip sonucu buraya yazarsanız bilgilenmiş oluruz ;)
Tamam teşekkür ederim her rom yuklememde format data yapınca 1 seferligine 87 krs kesiyor mesaj gönderdiği için kurulumu yapınca sim etkinleştirme yi devre dışı bırakıyorum ama yinede kesiyor denedigim zaman yazarim yardımınız için teşekkür ederim

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Etkileştirince bile simkarti çıkarıp aynı kartı takınca bile etkinlestirme istiyo çok saçma sapan bir şey. Üstelik boşuna para gidiyo. Kapatıyorum hep.

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Bende etkinleştirme sürekli açık. Telefonu her yeniden başlattığımda yada komple kapatıp açtığımda ekran açılınca durum çubuğunun altında simkart etkinleştiriliyor yazıyor 10-15 saniye durup ortadan kayboluyor. Ama buna rağmen 1 kuruş bile ekstra ödemedim. Mi mesaj aktif ve eşitlemeyi mi mesaj üzerinden yapıyor ve bildiğim kadarıyla Xiaomi mi mesaj ile gönderilen mesajlar ücretsiz gidiyor.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11
Bende etkinleştirme sürekli açık. Telefonu her yeniden başlattığımda yada komple kapatıp açtığımda ekran açılınca durum çubuğunun altında simkart etkinleştiriliyor yazıyor 10-15 saniye durup ortadan kayboluyor. Ama buna rağmen 1 kuruş bile ekstra ödemedim. Mi mesaj aktif ve eşitlemeyi mi mesaj üzerinden yapıyor ve bildiğim kadarıyla Xiaomi mi mesaj ile gönderilen mesajlar ücretsiz gidiyor.
Hocam eğer formatdan sonra veya ilk kurulumdan sonra sim kartınız aktif ediliyor zaten yeniden başlatmada ayrı bir mesaj gönderme olmuyor ve mi mesajı aktif etmek için sim kartı etkinleştirmesi gerekiyor
Yani önce sim kartı aktif edip sonra mi mesajı açabilirsin sıralama böyle

Üst Alt