Yardım 86006 hatası. Her şeyi denedim çözemiyorum

HakanHan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Arkadaşlar geliştirici ayarlarından cihazının kilidini açmak için eklemeye çalıştığımda 86006 hatası alıyorum ve hiçbir çözüm işe yaramadı. Bölge değiştirdim, VPN kullandım, developer rom kurmaya çalıştım ama bl açık olmadığı için kuramadım. Xiaomitool ile kurmayı denedim çıkan romlar arasında hepsi bl kilidinin açık olmasını gerektiriyor. Bi çözüm yolu bilen var ise yardımınıza ihtiyacım var.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar geliştirici ayarlarından cihazının kilidini açmak için eklemeye çalıştığımda 86006 hatası alıyorum ve hiçbir çözüm işe yaramadı. Bölge değiştirdim, VPN kullandım, developer rom kurmaya çalıştım ama bl açık olmadığı için kuramadım. Xiaomitool ile kurmayı denedim çıkan romlar arasında hepsi bl kilidinin açık olmasını gerektiriyor. Bi çözüm yolu bilen var ise yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle merhabalar.
Rehber - BL Kilit Açma "86006 hatası"nın Çözümü

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not : ilgili konuda bl kilidi kapalı iken developer rom kurmuş arkadaşlar ve normalde kurulabiliyor. Lütfen bir daha dener misiniz acaba. Olmazsa ona göre bir çözüm ararız.

Oyla:

HakanHan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar.
Rehber - BL Kilit Açma "86006 hatası"nın Çözümü

Not : ilgili konuda bl kilidi kapalı iken developer rom kurmuş arkadaşlar ve normalde kurulabiliyor. Lütfen bir daha dener misiniz acaba. Olmazsa ona göre bir çözüm ararız.

Hocam tekrar denedim. Bu sefer oldu gibi kendi indirdiğim romu kabul etmemişti bu linkteki ile halloldu. Hesabı ekledim 72 saati bekliyorum artık daha da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam tekrar denedim. Bu sefer oldu gibi kendi indirdiğim romu kabul etmemişti bu linkteki ile halloldu. Hesabı ekledim 72 saati bekliyorum artık daha da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, işlemi tamamen yaptığınızda haber verin sonuc olumlu olursa konuyu ona göre kapatırız. İyi forumlar diliyorum.

Oyla:

HakanHan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam, işlemi tamamen yaptığınızda haber verin sonuc olumlu olursa konuyu ona göre kapatırız. İyi forumlar diliyorum.

Problem çözüldü her şey halloldu tekrar teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt