Sohbet 8000 Altı Laptop Arıyorum

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
İyi akşamlar forum ailesi<3

Ytü İnşaat mühendisliği kazanan arkadaşım benden ısrarla laptop tavsiyesi istiyordu ben de çok anlamadığım için size bir danışayım dedim :) AutoCAD idecad tarzı inşaat mühendisliğinde kullanılacak uygulamaları kaldirabilen 8000 altı laptop arıyorum her türlü tavsiyeye açığım bekliyorum(İkinci el almak dışında) call~~ Kendisi Macbook Air almayı dusunuyordu 8500 civarı bir fiyata. Bu arada sağlam bir şey olsun götürsün onu üni boyunca.(mümkünse)

Hazır sormusken bir başka arkadaşım da oyun oynayabilecek f/p laptop ariyor 4000-5000 civarı. Bu fiyata en iyisini arıyorum biliyorum bu fiyata öyle ahım şahım PC olmaz ama yapacak bir şey yok:)

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
slm.ycl02 hocam arkadaş inşaat kazanmış, tebrikler ama maalesef dişi popülasyonu oldukça düşük bir bölüm Bu nedenle kendisini diğer rakiplerden öne çıkartma ihtimali olan her adım son derece kıymetli. Macbook üzerindeki ısırılmış elma logosu da bu adımlardan biri. Bırakınız arkadaş macbook olur, iPhone olur, ipad olur hatta ipod bile olur her türlü ısırılmış elmadan edinsin. Kahvesini starbucks'tan içsin. (Hatta sadece bu nedenle anahtarcıdan mercedes anahtarı alıp masa üzerine koymuşluğu olan arkadaşım ve bunun işe yaramışlığı bile var.)

Üniversite hayatını boş yere harcamasın nasıl olsa okulda bir şey öğretmiyorlar, işe başlayınca öğreniyor her şeyi :D

Üst Alt