- Adım
- Yılmaz
- Cihazım
- Redmi Note 12
- Konular
- 2
Bütçeyi daha fazla arttıramam. F/P olarak önerebileceğiniz modeller nelerdir?
Ben redmi note 13 pro 5g öneririmBütçeyi daha fazla arttıramam. F/P olarak önerebileceğiniz modeller nelerdir?
Bende 13 Pro 5G düşünüyordum. Bazı ilanlara baktığımda direnç kayıtlı olarak 9K civarı satılıyordu. Direnç kaydının bir sorunu olur mu? Bazı yerlerde NFC bozulması yaşandını okumuştum.Şu an piyasada bu bütçeye en iyi seçim redmi note 13 pro 5g
Onun da piyasada genelde çin modelleri var kayıt işlemi için direnç ve BL açtırmak gerekli 4 bin civarı kayıt maliyeti çıkabilir.
Tek sim kullanımda 2025 Ağustosa kadar kullanım mümkün tabi.
Kayıt işini önümüzdeki yıl yaptırabilirsiniz.
Yani kullanmadım ama büyük ihtimal IMEI sorunu yoktur klasik 120 gün süresi var yurtdışı cihaz olduğu için, 300-500 TL harcayıp IMEI atarsın, eski telefonunkinide atabilirsin ama eskisininkini atacaksan o telefonu birdaha kullanmaman lazımIMEI veya kayıt sorunu var mı? Kendim eski telefonun IEMI'sini atabilir miyim?
Evet her sim soketi 120 gün verir yıl başında da sıfırlanır. Yılbaşından sonra 240 gün kullanım var kısaca. Direnç kayıtlı 9 olduğunu sanmam. O fiyata varsa çok iyi.Bende 13 Pro 5G düşünüyordum. Bazı ilanlara baktığımda direnç kayıtlı olarak 9K civarı satılıyordu. Direnç kaydının bir sorunu olur mu? Bazı yerlerde NFC bozulması yaşandını okumuştum.
Her sim soketi 120 gün süre veriyordu.
2.el sitesinde kayıtlı cihazlar (ilanlarda o şekilde yazıyor ve 8 GB modeli) ortalama 9K civarı.Evet her sim soketi 120 gün verir yıl başında da sıfırlanır. Yılbaşından sonra 240 gün kullanım var kısaca. Direnç kayıtlı 9 olduğunu sanmam. O fiyata varsa çok iyi.
Şu an Çin versiyonu 12/256 8500-9000 civarı kayıtsız şekilde.
Bütçe varsa plus modelin yazılımsal kaydı var.
Yoksa bunu alın 9 ay sonra kayıt yaptırmak çok mantıklı.
Direnç sonrası NFC sorunsuz çalışır direnç olana kadar Çin cihazlarda NFC çalışmaz.
Global versiyon her şekilde sorunsuz.