Soru 800 TL bütçe ile Bluetooth kulaklık tavsiyesi

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba bir süre önce kullandığım Bluetooth kulaklığım bozuldu ve ben de yeni bir Bluetooth kulaklık almak istiyorum ama açıkçası iyi bir model bulamadığım kanaatindeyim bu nedenle tavsiyelerinizi bekliyorum eski kullandığım model Anker sonundcore r100 modeli idi ses yüksekliği beni tatmin ediyordu önereceğiniz modellerde ses yüksekliği yakın olursa sevinirim bir de ekstra olarak görüşme kalitesi de r100 e yakın olursa yeterli olur tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
bence garantili 2.el airpods alabilirsiniz

Oyla:

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Airpods'u 2.el alacağına sıfır marka KZ kulaklık alabilirsin ve ucuza airpods deneyimi yaşarsın. Çoğu sanatçının kullandığı marka tavsiye ederim sitesi internette mevcut, KZ Z1 PRO veya KZ S2 önerebilirim genelde elektro metal dinlerim duymadığım sesleri bu markayla duydum.

Oyla:

Orientis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Arkadaşlar merhaba bir süre önce kullandığım Bluetooth kulaklığım bozuldu ve ben de yeni bir Bluetooth kulaklık almak istiyorum ama açıkçası iyi bir model bulamadığım kanaatindeyim bu nedenle tavsiyelerinizi bekliyorum eski kullandığım model Anker sonundcore r100 modeli idi ses yüksekliği beni tatmin ediyordu önereceğiniz modellerde ses yüksekliği yakın olursa sevinirim bir de ekstra olarak görüşme kalitesi de r100 e yakın olursa yeterli olur tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Üst Seviye Xiaomi Kulaklıklara Bakabilirsiniz.
Airpods V.b Almanızı Önermem Ses Kalitesi Normal Bir Üstünlüğü Yok İos Diye Pahalı

Oyla:

ichburak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Bilgisayar Müh
Konular
52
bence garantili 2.el airpods alabilirsiniz
2. el garantili airpods 2 cok zor bu fiyatlara hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst Seviye Xiaomi Kulaklıklara Bakabilirsiniz.
Airpods V.b Almanızı Önermem Ses Kalitesi Normal Bir Üstünlüğü Yok İos Diye Pahalı
airpodsu ses kalitesinde gecebilecek hicbir xiaomi kulaklık oldugunu dusunmuyorum

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Bilemiyorum hocam ben geçen yıl kardeşime 2.el aldım hediye olarak 22 ay garantili 650 TL'ye. Letgo vb ortamlardan kovalanırsa düşürülür illa ki de geçen yıl ki fiyatlar bile 2 katı olduğu için haklı olabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt