8 Suriyelinin Bıçaklı Saldırısına Uğrayan 16 Yaşındaki İsmail Bayar Kurtulamadı

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Suriyeliler'in bu ülkede işi yoktur. Artık Suriyelileri bu ülkeden kovalamamız gerekiyor. İnsanlarımızı öldürüyorlar. Bizim askerlerimiz Barış Pınarı Harekatı yapıp onların ülkesinde savaşırken onlar bizim ülkemizde bizim masum insanlarımızı öldürüyorlar! Irkçılık değil yaptığım ama ülkedeki yüksek suç oranının tek sebebi bu vatan hainleridir.

Gencecik bizden 2-3 yaş küçük bu çocuğun ne suçu vardı ailesi ne zorluklarla büyüttü sırf suriyeliler tarafından öldürülsün diye mi? Tecavüzü bitmiyor cinayeti bitmiyor bunlar durdurulmalı artık!

MİLLİ FUTBOLCUYMUŞ
İsmail Bayar'ın futbolcu olduğu ve U19 Milli Takım forması giydiği ortaya çıktı.Beşiktaşlı olduğu öğrenilen Bayar için Siyah-Beyazlı taraftarlardan da olaya tepki mesajları atıldı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Allah rahmet eylesin, çok üzülüyorum böyle haberlere. bu çocuğun hayaleri umutları yok mu? ne hayalleri vardı bakalım

Ama cahil suriyeli bir kaç insan gelip bu gencin hayallerine son veriyor açıkcası benim bunlar zoruma gidiyor

Sokakta rahat rahat yürüyemez olduk, çoğu sapık açıkcası kadınların arkasından nasıl baktıklarına kaç kez şahit oldum. gidip dövsek yine suçlu biziz sonu yok bu saçmalıkların :(

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 Suriyeli bir çocuğu öldürdü tama yakalım yıkalım... Bu yaptığın miss gibi insanları kin ve nefrete teşviktir bunu bilesin!
Amacım o zaten Suriye'lerinin sevilcek bir tarafı yok ki sevelim Vatan hainlerinden ne beklersin, bizim insanlarımız açken onların bim kartı var gidip her şeyi alabiliyorlar.

Üst Alt