gazel90 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Cihazım Xiaomi mi 6 Meslek Memur Yaş 34 Konum Tokat Katılım 26 Mart 2018 Konular 8 Mesajlar 124 Tepkime puanı 27 Puanları 28 21 Haziran 2018 #1 Belirttiğim sürümü kullanıyorum..Root konusunda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum
Codered to be or not to be.. MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emrah Cihazım Mi 9T Pro Meslek IT Professional Yaş 43 Konum Burgaz Katılım 5 Nisan 2016 Konular 52 Mesajlar 2.593 Tepkime puanı 2.000 Puanları 188 21 Haziran 2018 #2 gazel90' Alıntı: Belirttiğim sürümü kullanıyorum..Root konusunda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Twrp kurup magisk veya supersu flashlayacaksınız. Oyla: Oyla 0 Downvote
gazel90' Alıntı: Belirttiğim sürümü kullanıyorum..Root konusunda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Twrp kurup magisk veya supersu flashlayacaksınız.
gazel90 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hasan Cihazım Xiaomi mi 6 Meslek Memur Yaş 34 Konum Tokat Katılım 26 Mart 2018 Konular 8 Mesajlar 124 Tepkime puanı 27 Puanları 28 21 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Codered' Alıntı: Twrp kurup magisk veya supersu flashlayacaksınız. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağımı tarif etseniz Oyla: Oyla 0 Downvote
Codered' Alıntı: Twrp kurup magisk veya supersu flashlayacaksınız. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapacağımı tarif etseniz
Codered to be or not to be.. MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emrah Cihazım Mi 9T Pro Meslek IT Professional Yaş 43 Konum Burgaz Katılım 5 Nisan 2016 Konular 52 Mesajlar 2.593 Tepkime puanı 2.000 Puanları 188 21 Haziran 2018 #4 gazel90' Alıntı: Nasıl yapacağımı tarif etseniz Genişletmek için tıkla ... Biraz forumu araştırsanız Sorgu için Arama Sonuçları: mi 6 root | MIUI Türkiye Forumu Rehber - Rom Yüklemeden Önce Mutlaka Bakılması Gerekenler(Mİ6) Oyla: Oyla 0 Downvote
gazel90' Alıntı: Nasıl yapacağımı tarif etseniz Genişletmek için tıkla ... Biraz forumu araştırsanız Sorgu için Arama Sonuçları: mi 6 root | MIUI Türkiye Forumu Rehber - Rom Yüklemeden Önce Mutlaka Bakılması Gerekenler(Mİ6)