Yardım 7.0 betadan 6.0.1 kararlı roma geçiş

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Bugün kararlı rom yüklü bootloader kilidi kapalı olan mi5 telefonu guncelleyiciden 7.0 beta rom yukledim. Tekrar kararlı roma dönmem nasıl mümkün olur.

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Oyla:

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilidin açılması için başvuruda bulun, sitede anlatımlar mevcut, çok çok 5 güne onay geliyor zaten. Onay geldikten sonra kilidini açıp global stabil sürümü flaşla. Çok özet anlattım fakat hepsinin anlatımı mevcut.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/guncelleme-almayan-yurtici-mi5lere-orijinal-rom-yuklenmesi.9194/
Şimdi öncelikle değerli yorumun için çok teşekkürler. Forumda aradım bulamadım kimisi bootloader kilidi açık olması gerekiyor demiş kimisi açık olmadan da yüklüyor demiş. Ben kararlı romdan dirak develop roma geçtim telefonun guncelleyici bölümünden. Aynı şekilde geri kararlı roma geçmeye çalıştığımda hata verdi. Başvuru yaptım iki gün oluyor. Onay gelmeme gibi bi sorun olur mu başvuruya kesin onay gelir mi acaba

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Şimdi öncelikle değerli yorumun için çok teşekkürler. Forumda aradım bulamadım kimisi bootloader kilidi açık olması gerekiyor demiş kimisi açık olmadan da yüklüyor demiş. Ben kararlı romdan dirak develop roma geçtim telefonun guncelleyici bölümünden. Aynı şekilde geri kararlı roma geçmeye çalıştığımda hata verdi. Başvuru yaptım iki gün oluyor. Onay gelmeme gibi bi sorun olur mu başvuruya kesin onay gelir mi acaba

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonunuz da gelistirici romu yuklumus kararli romdan gelistirici rom guncellemesi alamazsiniz

Oyla:

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz da gelistirici romu yuklumus kararli romdan gelistirici rom guncellemesi alamazsiniz
Hayır hepsi burada dan alındı cihaz. Ve kararlı sürüm 8.1.2.0 yazıyor du gelistirici global rom olan 6.11.10 romunu yukleyiciden yukledim.

Oyla:
Üst Alt