Soru 67 Watt Max - Mi Turbo Charge

ada53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN ADALI
Cihazım
Mİ13 T
Meslek
Muhasebe
Konular
20
mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon daha hızlı şarj oluyor. Ayarlardan bişeyi mi açmak gerekiyor acaba ?

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
9
note 8 18 watt destekler sorun yok öyle olması gerekiyor

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
Cihazlarda 3 kademe saj var
1 yavaş
2 hızlı
3 turbo yada seri yazar
3. Vites en hızlısı

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
mi türkiye garantili olarak aldım. Yanında gelen şarj cihazına takınca 67 watt max yazıyor animasyonlu olarak. Aynı şarj cihazına başka telefonları (örnek redmi note 8 )takınca mi turbo charge yazıyor. Mi turbo daha hızlı şarj demek değil mi. Benim telefon daha yeniyken nasıl olurda eski telefon daha hızlı şarj oluyor. Ayarlardan bişeyi mi açmak gerekiyor acaba ?
Mı turbo daha hızlı şarj demek değil, 67 Watt desteklemediği için, Mi Hızlı şarj diye tabir edersek daha iyi olur, yani o karşı da ki telefonun desteklediği 18 waatı verir 67 Watt Max yazması da cihaza giden enerjinin değeridir.

Yani cihazınız desteklediği ve şarj aletinin verdiği maksimum elektirik enerjisi ile şarj ediliyor diyebiliriz.

Asıl 67 Watt Max yazmasa sorun olurdu :)
Mİ turbo yan sanayi şarj aletlerini takınca çıkabilir :)
Bu da verimi kötü etkiler mi turbo yazısın da 1 saati aşkın sürede şarj ederken 67 Watt Max enerjisi harici olarak yazısı geldiği zaman 45 50 dakika süre zarfında şarjı doldurur.

Üst Alt