Sohbet -- --- .-. ... / .- .-.. ..-. . -... . ... .. / -... .. .-.. .. -.-- --- .-. -- ..- ... ..- -. ..- --.. ..--..

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
-- --- .-. ... / .- .-.. ..-. . -... . ... .. / -... .. .-.. .. -.-- --- .-. -- ..- ... ..- -. ..- --.. ..--.. / .- -.-. .. .-.. / -.. ..- .-. ..- -- / .- -. .-.. .- .-. .. -. -.. .- / .. .--.. .. --.-. .. -. .. --.. .-.. .- / ..-. . -. . .-. .. -. .. --.. .-.. . / -.-- .- .--. .- -... .. .-.. . -.-. . --.-. .. -. .. --.. / . - -.- .. .-.. .. / -... .. .-. / -.-- --- -. - . -- / --- .-.. .- -. / -- --- .-. ... / .- .-.. ..-. .- -... . ... .. -. .. / -... .. .-.. -- . -. .. --.. / --- -. . -- .-.. .. -.. .. .-. .-.-.- / --- .-. -. . -.- / --- .-.. .- .-. .- -.- / ... --- ... / -- . ... .- .--- .. -. .. / --. --- -. -.. . .-. . -... .. .-.. .. .-. ... .. -. .. --.. .-.-.- / -... .. .-. / --.. .- -- .- -. .-.. .- .-. .. -. / - . -.- / .. .-.. . - .. .--.. .. -- / .- .-. .- -.-. .. / --- .-.. .- -. / - . .-.. . --. .-. .- ..-. .. -. / -.. .. .-.. .. / --- .-.. .- .-. .- -.- / -.. ..-- .--.. ..-- -. . -... .. .-.. .. .-. ... .. -. .. --.. .-.-.- / .--.. .. -- -.. .. / .. -. - . .-. -. . - .. -. / -.-- .- -.-- --. .. -. .-.. .- .--.. - .. --.-. .. / -.. --- -. . -- -.. . / -... ..- / -... .- ... .. - / .- .-.. ..-. .- -... . -.-- .. / -.. . / --- --.-. .-. . -. -- . -. .. --.. .. / - .- ...- ... .. -.-- . / . -.. . .-. .. -- .-.-.-

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
MORS ALFEBESI BILIYORMUSUNUZ? ACIL DURUM ANLARINDA IŞIĞINIZLA FENERINIZLE YAPABILECEĞINIZ ETKILI BIR YONTEM OLAN MORS ALFABESINI BILMENIZ ONEMLIDIR. ORNEK OLARAK SOS MESAJINI GONDEREBILIRSINIZ. BIR ZAMANLARIN TEK ILETIŞIM ARACI OLAN TELEGRAFIN DILI OLARAK DÜŞÜNEBILIRSINIZ. ŞIMDI INTERNETIN YAYGINLAŞTIĞI DONEMDE BU BASIT ALFABEYI DE OĞRENMENIZI TAVSIYE EDERIM.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
MORS ALFEBESI BILIYORMUSUNUZ? ACIL DURUM ANLARINDA IŞIĞINIZLA FENERINIZLE YAPABILECEĞINIZ ETKILI BIR YONTEM OLAN MORS ALFABESINI BILMENIZ ONEMLIDIR. ORNEK OLARAK SOS MESAJINI GONDEREBILIRSINIZ. BIR ZAMANLARIN TEK ILETIŞIM ARACI OLAN TELEGRAFIN DILI OLARAK DÜŞÜNEBILIRSINIZ. ŞIMDI INTERNETIN YAYGINLAŞTIĞI DONEMDE BU BASIT ALFABEYI DE OĞRENMENIZI TAVSIYE EDERIM.
Büyük harfle anlaşılır oldu hocam teşekkür ederim

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Büyük harf için özür dilerim çevirici bu şekilde yaptı üşendim yeniden yazmaya. Bahsi geçen mors yazısının çevirisi böyleymiş.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Şakaysa komik, değilse ayrı bir komik. En azından açıklama falan olsaydı o da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Aslında önemli bir konu ama bu forumda attığım en gayri ciddi post oldu bu sanırım

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet biz apartman sakinleri olarak öğrendik bu alfabeyi, zile basmak yerine apartmanın atık su borularına tıklayarak iletişim kuruyoruz... Alt üst komşular kalorifer peteğine tıklayarak anlaşabiliyor...

Bu çağda, internet veya telefon yolu ile iletişime geçmekten daha pratik... 8=)

Üst Alt