Çözüldü 60 HZ vs 90 HZ Pil Tüketimi

sytfdn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyit
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
4
Arkadaşlar Mi 11 Lite'ı aldığımdan beri 60HZ kullanıyorum ancak 90 HZ'e çıkarmayı düşünüyorum. Eğer 90 HZ yaparsam pil tüketiminde çok ciddi olumsuz bir fark olur mu? Telefondan oyun asla oynamıyorum. Sadece sosyal medya, Telegram ve Youtube kullanımım oluyor, o kadar. Pil tüketimi konusunda farkları nedir?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar Mi 11 Lite'ı aldığımdan beri 60HZ kullanıyorum ancak 90 HZ'e çıkarmayı düşünüyorum. Eğer 90 HZ yaparsam pil tüketiminde çok ciddi olumsuz bir fark olur mu? Telefondan oyun asla oynamıyorum. Sadece sosyal medya, Telegram ve Youtube kullanımım oluyor, o kadar. Pil tüketimi konusunda farkları nedir?
Çok büyük derecede bir düşüş olmayacaktır hocam.Ancak bir düşüş kesinlikle olacaktır,sayısal olarak bir değer vermek doğru olmasa da sizin için tamamen tahmini bir değer bırakıyorum.%15-20 bandında bir etkisi olabilir.
Video da izleseniz oyun da oynasanız sosyal medya da kullansanız yine de düşüş olacaktır.

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
21
Çok büyük derecede bir düşüş olmayacaktır hocam.Ancak bir düşüş kesinlikle olacaktır,sayısal olarak bir değer vermek doğru olmasa da sizin için tamamen tahmini bir değer bırakıyorum.%15-20 bandında bir etkisi olabilir.
Video da izleseniz oyun da oynasanız sosyal medya da kullansanız yine de düşüş olacaktır
Ben de sizin gibi asla oyun oynamıyorum. Sosyal medya ve youtube, dizi vs. Her iki değeri de 15'er gün denedim. Sizi rahatsız edecek bir düzeyde şarj tüketimini görmeyeceğinizi düşünüyorum. Ben %10—15 bandında farklılık gördüm diyebilirim...

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
bende mi 11 lite 5g ne 8+3 gb ram + 256 gb versiyon var. 90 Hz de kullanıyorum, 1,5 gün rahat yetiyor. Bende oyun oynamıyorum, sadece sosyal medya.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Gün sonunda %30 şarjınız kalıyorsa, %20 kalacaktır.
Çok büyük bir etkisi yok.
Aksine kullanımı daha da zevkli olacaktır.

sytfdn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyit
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler herkese.